Jakie wtryski do AGU
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Jakie wtryski do AGU
A ktoś mi powie jakie to są wtryski i czy podejdą pod agu ? Wyciągnięte z rovera 2.0 16v ? ale nie moge znaleźć jakiegoś oznaczenia na nich :/
Jakie wtryski do AGU
No to co myślicie o MJY 100460 z Rovera 2.0 16v? Jest w ogóle sens ruszania wtrysków pod graty k04 czy zostać przy 380cc bo większe nic nie pomogą?
Re: Jakie wtryski do AGU
To znaczy?zaprzal pisze:mogą byc krótkierc-men pisze:Witam
Podepnę się pod temat. Mam pytanie: czy te http://sidmotorsport.pl/pl/wtryskiwacze ... bosch.html wtryski bez zadnych przeróbek podejdą do AGU?
Re: Jakie wtryski do AGU
Ja mam wtryski MJY 100460, jezdzilem juz na nich bez strojenia dla wyprobowania. Samochod odpalal dobrze, tylko raz nie chcial mi odpalic. Potrzebuje dokupic jeszcze 2 szt. gdyby ktos mial dawac znac na priv.
Niedawno sie pytalem faceta, pisal ze ma wtryski z rovera 600 ti turbo 200KM ale oznaczenia na wtryskach inne MJY 10023. Panowie co tu jest grane ? czy to znaczy ze to 2.0 ti szly jeszce inne wtrsyki oprocz MJY 100460?
co to za wtryski MJY 10023?
Niedawno sie pytalem faceta, pisal ze ma wtryski z rovera 600 ti turbo 200KM ale oznaczenia na wtryskach inne MJY 10023. Panowie co tu jest grane ? czy to znaczy ze to 2.0 ti szly jeszce inne wtrsyki oprocz MJY 100460?
co to za wtryski MJY 10023?
Jakie wtryski do AGU
poszukaj na allegro wtrysków z saaba 9-3/9-5 aero brązowe, powinny pasować mają coś ok 350cc i można tanio kupić
-
- Nowicjusz
Jakie wtryski do AGU
Dokładnie jak kolega wyżej napisał. OD saab'a są dobre 346cc przy 3 barach
U mnie autko się przystosowało od razu (10 minut) i chodzi pięknie, bez żadnej ingerencji. Pasują P&P
Daje numer wtrysków bo się napewno przyda :0280150431
Na allegro ciężko będzie znaleźć po numerze więc proponuje wpisać Saab 2.3T i dzwonić o numery do sprzedających.
Pozdrawiam
Szymon
U mnie autko się przystosowało od razu (10 minut) i chodzi pięknie, bez żadnej ingerencji. Pasują P&P
Daje numer wtrysków bo się napewno przyda :0280150431
Na allegro ciężko będzie znaleźć po numerze więc proponuje wpisać Saab 2.3T i dzwonić o numery do sprzedających.
Pozdrawiam
Szymon
Chcesz zbudować sklep internetowy? A może prostą stronę firmową lub blog?
Gorąco zapraszam do kontaktu! Dla forumowiczów oferujemy dodatkowe rabaty!
>> OPTIGO.PL - Projektowanie stron internetowych i sklepów Magento - integracja płatności online, regulaminy dla e-commerce <<