Uszczelka pod gaźnik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Uszczelka pod gaźnik
Koledzy mam problem , jaki macie dobry pomysł na wycięcie uszczelki pod gaźnik Pierburga 2E2 bo chciałem kupić w sklepie ale nie można tego nigdzie dostać ... Co proponujecie ?
- Paweł Marek
- V.I.P.
Uszczelka pod gaźnik
dostaniesz bez kłopotu, nie zrobisz tego bo to jest element metalowo gumowy. Chyba że chodzi ci o papierową uszczelkę pod pokrywe gaźnika - jest do dostania. Szukaj na stronach etermot.pl, gaznik.pl i w innych sklepach. Napewno jeśli nie solo to mozna kupić w zestawach naprawczych. Dorobienie jej jest możliwe ale dla cierpliwych złotych raczek
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Re: Uszczelka pod gaźnik
A Kolego da rady jeździć bez tej uszczelki czy musi być konieczna ? Chodzi mi tu o uszczelkę papierowąPaweł Marek pisze:dostaniesz bez kłopotu, nie zrobisz tego bo to jest element metalowo gumowy. Chyba że chodzi ci o papierową uszczelkę pod pokrywe gaźnika - jest do dostania. Szukaj na stronach etermot.pl, gaznik.pl i w innych sklepach. Napewno jeśli nie solo to mozna kupić w zestawach naprawczych. Dorobienie jej jest możliwe ale dla cierpliwych złotych raczek
- Paweł Marek
- V.I.P.
Uszczelka pod gaźnik
nie no nie bardzo. Próbuj przyłozyć karton i wystukać delikatnie młoteczkiem wzór potem wytnij, może ci się uda ale wszystkie otworki musza być zrobione. Ale popytaj po sklepach, ze dwa dni temu któryś kolega z forum kupił gdzieś.
Albo lepiej już załóż starą, jesli ją zniszczyłeś - to na przyszłość zanim odciągniesz całkiem pokrywkę podważaj uszczelkę cienkim nożykiem, żyletką itp.
Albo lepiej już załóż starą, jesli ją zniszczyłeś - to na przyszłość zanim odciągniesz całkiem pokrywkę podważaj uszczelkę cienkim nożykiem, żyletką itp.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.