VW Golf mk1 Cabrio by PatricK
-
- Gadatliwa bestia
Powiem tak.
Czarne felgi do czarnego samochodu, jakoś nie bardzo mi podchodzą. Na prawdę ładnie wyglądał na tych RM-ach, dałbyś dobry rant i byłoby idealnie. Te steffeny są też fajne, ale to jak już chłopaki mówili + pakiet karmann.
Pozdrowienia
Czarne felgi do czarnego samochodu, jakoś nie bardzo mi podchodzą. Na prawdę ładnie wyglądał na tych RM-ach, dałbyś dobry rant i byłoby idealnie. Te steffeny są też fajne, ale to jak już chłopaki mówili + pakiet karmann.
Pozdrowienia
Tak bbs-y są śliczne i okej, ale gdzie nie pojedziesz tam bbs i tylko ranty i kolory się zmieniają... mam leżą sobie, założyć zawsze mogę hehe...
Wczoraj rano kurier przywiózł mi prosiaki, a więc pojechałem do wulkanizatora i składałem felgi to porsche "telefony" niestety tylko 6'' szerokie... oponki założyłem 165/50 r15, bo akurat takie miałem 4 szt.
Chcę zrobić całe tylne lampy czerwone i małą blachę... Jak myślicie warto się bawić ? Będzie to pasowało do auta ?
Kilka fotek jak wygląda:
Na szczęście na adapterach mam nawiert 5x112 i 5x130, więc felgi mogę w mgnieniu oka zmienić...
Wczoraj rano kurier przywiózł mi prosiaki, a więc pojechałem do wulkanizatora i składałem felgi to porsche "telefony" niestety tylko 6'' szerokie... oponki założyłem 165/50 r15, bo akurat takie miałem 4 szt.
Chcę zrobić całe tylne lampy czerwone i małą blachę... Jak myślicie warto się bawić ? Będzie to pasowało do auta ?
Kilka fotek jak wygląda:
Na szczęście na adapterach mam nawiert 5x112 i 5x130, więc felgi mogę w mgnieniu oka zmienić...
Żyję biednie: ser z pleśnią, wino stare, samochód bez dachu, telefon bez klawiatury...
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
kilka razy mi mignęla na drodze ta jedyneczka ale nie myślłem, że kolega jest z forum trzeba sie zjechać gdzieś i pogadać Grzegorz pewnie też przyjedzie
Panowie mam problem: nie mam świateł mijania ( postoje i długie są)... wymieniałem już manetkę, włącznik świateł, bezpieczniki sprawne... Macie może pomysł co może być problemem ?
A aktualnie golfik jeździ w takim setupie:
A aktualnie golfik jeździ w takim setupie:
- damianoo1993
- Nowicjusz
Widziałem jedyneczke nieraz na trzciance , nawet raz sie zatrzymałem i fotke sobie pstryknąłem ;D ,jest po prostu śliczna
"Jeżdże nisko leże na glebie"
Mój MK2 :
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=475580" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli o mnie chodzi na RMach było lepiej. Po za tym autko świetnie się prezentuje
damianoo1993, dzięki za miłe słowa... trzeba się kiedyś spotkać i pogadać...
Danijel, rm-y są fajne, ale jest ich nadmiar na maksa... gdzie się nie spojrzy tam rm-y i tylko szerokości rantów się zmieniają...
Oto kilka fotek Cabrio z wybranką - golf mk1 mojej Żoneczki Emii (samochód wybrał identycznie jak właściciel <3)...
Danijel, rm-y są fajne, ale jest ich nadmiar na maksa... gdzie się nie spojrzy tam rm-y i tylko szerokości rantów się zmieniają...
Oto kilka fotek Cabrio z wybranką - golf mk1 mojej Żoneczki Emii (samochód wybrał identycznie jak właściciel <3)...
Ostatnio zmieniony czw paź 04, 2012 22:01 przez PatrricK, łącznie zmieniany 1 raz.
Żyję biednie: ser z pleśnią, wino stare, samochód bez dachu, telefon bez klawiatury...
PatrricK, O proszę, proszę... jak miło widzieć foty mojego "truskawkowego piekiełka" u kogoś innego w temacie niż "Emii" skromnie powiem ,że się nawet prezentuje ale dość o tym 1 raz wypowiem się w temacie MK1 Cabrio...
1 raz powiem ,że cabrio na prawde mi się podoba na ogół każde z tych aut odpycha mnie szerokim plastikowym zderzakiem w kolorze auta (mimo tego ,że seria tak wyglądała) Twoje ma wąski zderzak co jest dużym plusem...gleba kolejny i oczywiście koło mietasy robią swoje już sama nie wiem czy Porsche czy Mercedes
1 raz powiem ,że cabrio na prawde mi się podoba na ogół każde z tych aut odpycha mnie szerokim plastikowym zderzakiem w kolorze auta (mimo tego ,że seria tak wyglądała) Twoje ma wąski zderzak co jest dużym plusem...gleba kolejny i oczywiście koło mietasy robią swoje już sama nie wiem czy Porsche czy Mercedes
Dawno tutaj nic się nie działo...
Kilka fotek Cabrio z wybranką - golf mk1 mojej Żoneczki Emii (samochód wybrał identycznie jak właściciel <3)...
jeszcze kilka fotek :
oraz kilka fotek Strawberry Hell & Black Widow (będzie więcej wkrótce)
Ostatecznie na sezon będą pomalowane na maksi czarny połysk prosiaki - telefony 7J i na nich oponki 165/45
Planuję także zaklepać nadkola i wysunąć koła tak jak Ty to masz zrobione Żoneczko, bo jest ślicznie będą także pogłębione kubełki i naciągnięty materiał... i pewnie coś "w praniu" jeszcze dojdzie
Kilka fotek Cabrio z wybranką - golf mk1 mojej Żoneczki Emii (samochód wybrał identycznie jak właściciel <3)...
jeszcze kilka fotek :
oraz kilka fotek Strawberry Hell & Black Widow (będzie więcej wkrótce)
Ostatecznie na sezon będą pomalowane na maksi czarny połysk prosiaki - telefony 7J i na nich oponki 165/45
Planuję także zaklepać nadkola i wysunąć koła tak jak Ty to masz zrobione Żoneczko, bo jest ślicznie będą także pogłębione kubełki i naciągnięty materiał... i pewnie coś "w praniu" jeszcze dojdzie