Geometria, a zawieszenie sportowe
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam! Czy do sportowego, niższego zawieszenia geometrie ustawia się inaczej czy jak do zwykłego? Obniżenie około 4cm
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Tak samo. Jak nisko auto leży (nie w Twoim wypadku) to większość warsztatów nie da rady zrobić, bo "przyrządy się nie widzą". Nie jestem diagnostą i nie wiem ocb, ale tak wszędzie słysze
Rust is lighter than carbon fiber
Hahaha, dokładnie to samo słyszę u siebie, jeden warsztat tylko to potrafił ogarnąć, po deskach bo po deskach wjeżdżałem, ale dało radenitrox89 pisze:Tak samo. Jak nisko auto leży (nie w Twoim wypadku) to większość warsztatów nie da rady zrobić, bo "przyrządy się nie widzą". Nie jestem diagnostą i nie wiem ocb, ale tak wszędzie słysze
Niektórzy sobie radzą i zdejmują przedni zderzak Dla chcącego nic trudnego
Jak jest dobre urządzenie do geometri to przy wybieraniu danych fabrycznych do regulacji konkretnego auta jest między innymi możliwość wyboru zawieszenia standardowego lub sportowego. Polecam urządzenie JohnBean.
Macie jakiegoś speca w okolicach katowic co ustawi mi zbierznośc? Wahacz 3cm do ziemi i niechciałbym, żeby były jaja jak naprzeglądzie, że się zawiesiłem...
VW Golf II GLD 91' 1.6d JP 4b
- nitrox89
- Dawca organów
Jak Ci się opłaca podjechać do Małopolski to w Krzeszowicach na ul. Żbickiej 38b ustawisz w glebowozie.
Daleko niemam, a jak z ceną niewiesz?
VW Golf II GLD 91' 1.6d JP 4b
- nitrox89
- Dawca organów
adamer, kolega tam robił i bodajże 80zł płacił.
12 282 37 64 to telefon do nich jak coś
12 282 37 64 to telefon do nich jak coś
Każdy lepszy warsztat zrobi geometrie jak ma w miare nowoczesny sprzęt, jak sie głowice łącza bezprzewodowo, ewentualnie maja specjalne nakladki zeby obniżyć głowice..