Polo 9N3 Comfortline aka Pszczółka
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Udało mi się zrobić szybki otwierane i zamykane z pilota.
Niby mała rzecz a cieszy.
[youtube][/youtube]
Niby mała rzecz a cieszy.
[youtube][/youtube]
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
dużo przy tym roboty czy wystarczy pilot scyzoryk i np podmiana w instalacji żeby nie otwierał klapy a szyby jak to niektórzy kiedyś kombinowali? przydatna mała rzecz
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Dorobiłem układ według projektu qqrydzy z Polo Klub Polska.
Układ oparty na procesorze Attiny13. Trzeba go złożyć, mieć zaprogramowanego procesora i podłączyć 4 kable do istniejącej wiązki.
Układ oparty na procesorze Attiny13. Trzeba go złożyć, mieć zaprogramowanego procesora i podłączyć 4 kable do istniejącej wiązki.
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
mhm czyli to już wyższa szkoła jazdy
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
Sarkazm TEAM Member
ale ładnie moment podskoczył, chyba spora odczuwalna różnica nie?
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
.Tomek., morda się uśmiecha
Było więcej ale już dymiło. Przy pierwszym przelocie miał więcej nieco na tym programie ale IC mały więc przestał wyrabiać na drugim przelocie, który widać powyżej.
Było więcej ale już dymiło. Przy pierwszym przelocie miał więcej nieco na tym programie ale IC mały więc przestał wyrabiać na drugim przelocie, który widać powyżej.
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
jeszcze troche i pscółka zacznie latać jak szerszeń
Sarkazm TEAM Member
Sarkazm TEAM Member
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
NAJS!!
Kurde ładnie to wygląda musze , namówić w końcu szwagra na takiego moda w jego A2
Kurde ładnie to wygląda musze , namówić w końcu szwagra na takiego moda w jego A2
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Auto już w setupie zimowym.
Wypucowałem felgi, że się zastanawiam nad sensem zakładania kołpaków
Zakupiłem dysze podgrzewane spryskiwaczy:
Niestety ma obciętą wtyczkę i musze dorobić. Wtyczka kupiona ale piny miałem złe...
Dzisiaj więc może dokończę montaż.
Oprócz tego auto nawiedziło Berlin. W związku z tym dostało zieloną plakietkę na szybę.
Wypucowałem felgi, że się zastanawiam nad sensem zakładania kołpaków
Zakupiłem dysze podgrzewane spryskiwaczy:
Niestety ma obciętą wtyczkę i musze dorobić. Wtyczka kupiona ale piny miałem złe...
Dzisiaj więc może dokończę montaż.
Oprócz tego auto nawiedziło Berlin. W związku z tym dostało zieloną plakietkę na szybę.
jhosef, ja wywaliłem kołpaki na zimę .
Dobrze ogarnięte koła wraz z dressingiem na opony i jest lala
Pomyśl nad tym
Dobrze ogarnięte koła wraz z dressingiem na opony i jest lala
Pomyśl nad tym
Felgi po wypucowaniu:
Spryskiwacze podłączone ale nie mam pewności czy grzeją. Prąd jest ale jakoś ciepłe się nie robią...
Nie wiem, może jak będzie mróz to zaczną grzać.
Spotkanie Polo klub Polska:
Spryskiwacze podłączone ale nie mam pewności czy grzeją. Prąd jest ale jakoś ciepłe się nie robią...
Nie wiem, może jak będzie mróz to zaczną grzać.
Spotkanie Polo klub Polska: