[ Golf MK2 Syncro 1,8T ] Krzys 16V CUKIERECZEK
Moderator: G0 Karcio
WOW wogole moj temat ktos jeszcze o mnie pamieta ?????? NIE ZAPESZAC NIE ZAPESZAC panie x :d :d :d :d Hmmmm ktos wogole na tym forum zna sie na abs bo ja padne na pysk juz zow 2 kroki musze wykonac w tyl i na nowo cala papa montowac bo pynu na tyl nie podaje !!!!!!!!!!!! masakra moze jest jakis patent co HELP HELP HELP
Po co ci ABS... wywal go hehe wystarczy normalne hamowanie (zarcik) A na powaznie niestety nie pomoge! Udez na techniczny moze tam Ci pomoga!Krzyś 16v pisze:ktos wogole na tym forum zna sie na abs bo ja padne na pysk juz zow 2 kroki musze wykonac w tyl i na nowo cala papa montowac bo pynu na tyl nie podaje !!!!!!!!!!!! masakra moze jest jakis patent co HELP HELP HELP
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
W ASO takich rzeczy nie zrobią bo w większości przypadków nie mają o tym pojęcia. Trzeba się udać do magików co już nie jedno autko rozebrali na czynniki pierwsze. Co prawda takich warsztatów jest naprawdę mało.TAZ pisze:Uderz do ASO oni ci pomoga w naprawieniu auta i oprużnieniu portfela. Efekt murowany.
Jak narazie wszyscy moi rozkladaja rence nikt nie wie co jest 5 ale heh zostaje nowa pąpa:) tylko znow trzeba czyscic malowac odpowietrzac sprzeglo plyn spuszczac bleeee a abs nie bedzie narazie dzialac tak i tak bo czujniczki sa potrzebne
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 3:34 pm ]
Krzylu, mam nadzieje ze cie zaskocze
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 3:40 pm ]
panowie a co do terminu to 6 miesiecy mi z zyciorysu ucieklo przez kobiete a ze mam czym jeszcze jezdzic to projekt usnol a co do wszystkich niedowiarkow.... ktorzy gadaja juz na moj temat w szcz i nie tylko to powiem ze auto zaraz jak tylko wyjedzie zniknie
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 3:34 pm ]
Krzylu, mam nadzieje ze cie zaskocze
[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 3:40 pm ]
panowie a co do terminu to 6 miesiecy mi z zyciorysu ucieklo przez kobiete a ze mam czym jeszcze jezdzic to projekt usnol a co do wszystkich niedowiarkow.... ktorzy gadaja juz na moj temat w szcz i nie tylko to powiem ze auto zaraz jak tylko wyjedzie zniknie