Nie mam zadęcia na sztritrejsing, wszystko hip hop, chromik i matowe folijkidaniel1d pisze:Oszpeciłeś go.
Wg mnie rozweseliłem nadęciaka...
Moderator: G0 Karcio
Nie mam zadęcia na sztritrejsing, wszystko hip hop, chromik i matowe folijkidaniel1d pisze:Oszpeciłeś go.
Maggot pisze:Lepiej by spasował ori kołpak nawet .
no też się kurna uśmiałem, taki fajny żart...GM84 pisze:
Ludzie, nie dajcie się podpuszczać zloś wrzucił fotkę do jakiegoś edytora, zapierdzielił fioletowy kolor na felge, wrzucił na forum dla podpuchy i teraz siedzi i zaciera ręcezlos pisze:Nie mam zadęcia na sztritrejsing, wszystko hip hop, chromik i matowe folijkidaniel1d pisze:Oszpeciłeś go.
Wg mnie rozweseliłem nadęciaka...
korzen88 pisze:Ludzie, nie dajcie się podpuszczać
Forge (tarcze - AP Racing + zacisk prawie AP + EBC) nie zdały egzaminu. Wina na 90% klocków, ale to tylko moje i kilku osób podejrzenie, pewności nie mam.GTI2007 pisze:Zlos wróciłeś na fabryczne zaciski????
w Forge mocniejsze tarcze inny klocek nie dadzą rady??? To wina Zacisków???
Powiedz coś więcej
Nawet nie felga a kolor felgi totalnie dla mnie nie pasujący, a na kolejne BBSy juz patrzeć nie moge jak gdzieś widze...zlos pisze:
Każda inna felga aniżeli zestaw białe/czarne/złote, najlepiej BBS CH nie ujdzie tutaj na forum Bardziej kostyczni niż papież w sprawie wiary.
Założenie było takie, żeby nie uszło i tym razem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 106 gości