[GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
Moderator: G0 Karcio
Ja już od dawna zaglądam do tego tematu i czekam, czekam, kiedy w końcu golfik wyjedzie. Masz cierpliwość, że tyle autko unieruchomione, ale za to jest czas i każda modyfikacja jest przemyślana i robiona grubo, gratuluje. Mam nadzieje że w przyszłym sezonie będzie go można spotkać na najpopularniejszych zlotach w Polsce i obczaić na żywo.
Powodzenia i pozdrawiam
Powodzenia i pozdrawiam
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Co tam u golfa ??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Nie wypada nie przyłączyć się do powyższego pytania rysiektr.
Co tam?
Co tam?
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
- Bolekrsko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
dokładnie. pokazuj air i co tam jeszcze podpicowalesstolniczkow pisze:Nie wypada nie przyłączyć się do powyższego pytania rysiektr.
Co tam?
http://datingsidorsingel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
fajny kolorek auta, chodzil mi taki po głowie ale jednak zostałem w zieleni
powodzenia w modach moze sie kiedys uda oblukac na zywca w pleszewie
powodzenia w modach moze sie kiedys uda oblukac na zywca w pleszewie
pewnie znowu cisza przed burzą
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
Wreszcie można odkopać...
Przez ostatnie 2 tygodnie znów coś zaczęło się dziać przy golfie... Na dzień dzisiejszy jest złożony środek. Wiadomo, nie w 100%, bo muszę dograć takie rzeczy jak obszycie gałki od biegów i ręcznego, czy przełączniki el szyb/lusterek bo tapicerki mam z golfa po 95' i się trochę różnią Tak czy siak, zamiast obleśnego granatu, jest czarno, łącznie z słupkami i podsufitką z alcantary.
Z zewnątrz? Też prawie koniec... Buda poskładana, trzeba tylko szpary popasować, pomalować kilka plastików z komory, czekam za kołkami mocującymi listwy z drzwi i te co idą wzdłuż dachu. Adaptery tył zostają jak są. Przód stoczę ok 1cm, żeby mi bardziej koło się schowało, bo w tej chwili wystaje jeszcze ok 1-1,5cm. Później jeszcze skręcę dziada... Tak tak, aira nie ma, jest gwint. Foty poglądowe, bo w ogóle miałem nie wrzucać dopóki nie będzie skończony... ale się przełamałem. Reszta, porządną cyfrówką jak auto będzie ogarnięte tak, że nie będzie wstydu zrobić fot
Przez ostatnie 2 tygodnie znów coś zaczęło się dziać przy golfie... Na dzień dzisiejszy jest złożony środek. Wiadomo, nie w 100%, bo muszę dograć takie rzeczy jak obszycie gałki od biegów i ręcznego, czy przełączniki el szyb/lusterek bo tapicerki mam z golfa po 95' i się trochę różnią Tak czy siak, zamiast obleśnego granatu, jest czarno, łącznie z słupkami i podsufitką z alcantary.
Z zewnątrz? Też prawie koniec... Buda poskładana, trzeba tylko szpary popasować, pomalować kilka plastików z komory, czekam za kołkami mocującymi listwy z drzwi i te co idą wzdłuż dachu. Adaptery tył zostają jak są. Przód stoczę ok 1cm, żeby mi bardziej koło się schowało, bo w tej chwili wystaje jeszcze ok 1-1,5cm. Później jeszcze skręcę dziada... Tak tak, aira nie ma, jest gwint. Foty poglądowe, bo w ogóle miałem nie wrzucać dopóki nie będzie skończony... ale się przełamałem. Reszta, porządną cyfrówką jak auto będzie ogarnięte tak, że nie będzie wstydu zrobić fot
- miko
- black point
- Kontakt:
Ładnie, bardzo ładnie - już mi się podoba Czekam na kolejny update i foty skończonego auta w dzień
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
nareszcie coś się ruszyło Fred
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
Na to czekałem, brakowało mi świeżych informacji o żółtym MK3 .
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
sliczne wnetrze i ogolnie caloksztalt !
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
No na przyszły sezon chyba skończysz? .
Całokształt ogólny pozytywny, na początku ten lakier jakoś nie przemawiał do mnie, ale ostatecznie będzie cacy.
Całokształt ogólny pozytywny, na początku ten lakier jakoś nie przemawiał do mnie, ale ostatecznie będzie cacy.
Czyli co moje też nie pasują?Fredi88 pisze:przełączniki el szyb/lusterek bo tapicerki mam z golfa po 95' i się trochę różnią