[MK2] cult by k3fir 16v
Moderator: G0 Karcio
[MK2] cult by k3fir 16v
stary rwij im łby za to...wieśniaki pier****** pewnie chcieli wrzucić chociaż jedną dobrą rzecz do swoich zajebistych, ociekających żywicą tJunów..masakra, współczuje
one style, german style!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
- DzigiGTI
- Special Edition
- Kontakt:
[MK2] cult by k3fir 16v
K*rwa jak moża być takim ch*jem?!!!!?? W głowie mi się to nie miesci.Ukraść,obrabować i spalić...Auto nie moje..ale pamiętam całą sytuacje pierw z MKIII Artura,Potem Cultem K3fira...teraz jak patrze na te zdjęcia to po prostu nie do opisania co mi się dzieje...*#cenzura#***ństwo ludzkie nie zna granic....
Dorwać gnojów i zrobić to samo co zrobili z Autem...Sory ale innego wyjścia nie ma ..może by następnym razem pomyślały tępaki!
Napisze Jeszcze raz:Wielkie Współczucia Stary,wiem że nie jest Ci lekko,nikomu by nie było
Dorwać gnojów i zrobić to samo co zrobili z Autem...Sory ale innego wyjścia nie ma ..może by następnym razem pomyślały tępaki!
Napisze Jeszcze raz:Wielkie Współczucia Stary,wiem że nie jest Ci lekko,nikomu by nie było
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
[MK2] cult by k3fir 16v
nie czytałem wcześniej tego tematu, ale widziałem ten o kradzieży. jak zobaczyłem teraz te zdjęcia, to mi osobiście się zachciało płakać... a to niby "TYLKO" stary golf II
[MK2] cult by k3fir 16v
myślę że można zamknąć i przenieść do zakończonych projektów, bo trochę pracy było włożone w auto
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
[MK2] cult by k3fir 16v
współczuje, auto jak auto ale szkoda włożonej w niego pracy, znaleźli coś konkretnie ? sprawcę kradzieży itp?
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
[MK2] cult by k3fir 16v
k3fir, kurde szkoda;/ nie zdazyłem Cie na kreske opier..lić ;p odzywaj sie w week to choć na lotnisko przewioze zebyć w domu nie siedział i sie nie zamartwiał
W związku z tym, że jest jak jest to ja jestem jaki jestem...
[MK2] cult by k3fir 16v
ok temat leci do zakończonych, a nowy golf jest tu viewtopic.php?f=87&t=596481