MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
- mathiasMK3
- Gadatliwa bestia
MKIV V5 GTI STYLE by Wodzisun
wodzisun, nie no kozacka golfina +
Jeśli jesteś wytrwały w dążeniu do osiągnięcia celu,zdobędziesz wszystko,czego tylko zapragniesz
moje byłe mk3 YELLOW CC AFN http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... &start=154" onclick="window.open(this.href);return false;
moje byłe mk3 YELLOW CC AFN http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... &start=154" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- trzeci5
- Forum Master
Re: MKIV V5 GTI STYLE by Wodzisun
kolego KonradzikIV klapy w R-ce nie przerabiamy?,pozdrawiamKonradzikIV pisze:pamiętaj że dokładka do zderzaka USA też jest inna niż tak z Europy
KonradzikIV, pamiętam - no z ori będe miał problem - ta którą mam najprawdopodobniej zostanie przerobiona
trzeci5, tu jest temat o moim aucie haha
No a tak to powoli do przodu.
Na 11 grudnia jestem umówiony z tapicerem - black sufit - będzie konkret
Tak jak pisałem uderzam w środek - także zobaczymy może jeszcze wpadnie licznik sportedition i parę drobiazgowych gratów SIEZOBACZY
Ostatnio wymieniony:
- filtr kabinowy
- black osłona klapy
- tablica na tył USa
trzeci5, tu jest temat o moim aucie haha
No a tak to powoli do przodu.
Na 11 grudnia jestem umówiony z tapicerem - black sufit - będzie konkret
Tak jak pisałem uderzam w środek - także zobaczymy może jeszcze wpadnie licznik sportedition i parę drobiazgowych gratów SIEZOBACZY
Ostatnio wymieniony:
- filtr kabinowy
- black osłona klapy
- tablica na tył USa
Tak malowałem - wyszło bardzo dobrze
Większość elementów będzie malowane - jedynie będzie problem z lampką W8 - nie wiem ma ktoś w MKIV czy Borze czarny sufit z szyberdachem - jakieś pomysły??
Większość elementów będzie malowane - jedynie będzie problem z lampką W8 - nie wiem ma ktoś w MKIV czy Borze czarny sufit z szyberdachem - jakieś pomysły??
Ostatnio zmieniony ndz lis 25, 2012 21:51 przez wodzisun, łącznie zmieniany 1 raz.
Musiało trochę czasu minąć by do mnie dotarło ,że alu a bardziej chrom ramki na liczniku to nie TO.
Może dlatego, że nie wyglądają tak ŹLE
Ogarniam środek a trafił się okazyjnie to i jest licznik SE
Niestety bez zmian 1/2 fis
Może dlatego, że nie wyglądają tak ŹLE
Ogarniam środek a trafił się okazyjnie to i jest licznik SE
Niestety bez zmian 1/2 fis
zegarki eleganckie w dodatku tarcze z normalną skalą
kiedyś na kąciku ktoś wspominał, ze lampkę w8 malował jakąś strukturą czy czymś tam, nie pamiętam dokładnie. a te ikonki wyskrobywał szpilką;)
całkiem dobrze to wyglądało
wodzisun pisze:jedynie będzie problem z lampką W8 - nie wiem ma ktoś w MKIV czy Borze czarny sufit z szyberdachem - jakieś pomysły??
kiedyś na kąciku ktoś wspominał, ze lampkę w8 malował jakąś strukturą czy czymś tam, nie pamiętam dokładnie. a te ikonki wyskrobywał szpilką;)
całkiem dobrze to wyglądało
o szpilce wspominałem być może ja;)
fajne zegary, teraz są do kupienia z b5fl z fisem a są jeszcze ładniejsze:p
fajne zegary, teraz są do kupienia z b5fl z fisem a są jeszcze ładniejsze:p
Dzięki za zainteresownaie - ja mam szyberdach i lampka jest z pokrętłem na otwieranie dachu - w tym pokrętle też jest parę diód - a z rozkręceniem lampki nie jest tak łatwo - może ktoś wie jak jest mocowanie pokrętło - na zatrzask?, fabrycznie na kleju?