[ZLOT] 32 GTI TREFFEN Worthersee 2013 8-11 Maj
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Rozpoczynam dyskusję i przygotowania
Termin oficjalny 8-11 MAJ 2013
strona - http://www.woertherseetreffen.at/" onclick="window.open(this.href);return false;
on-line - http://www.pmischkulnig.com/Mischkulnig/WebCam.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kto się wybiera i kiedy ?
My/ Konrad /proponujemy jechać jeszcze wcześniej niż ostatnio ,last week kwietnia .Jest mniej policji,więcej dobrych aut i brak festynu/choć raz trzeba zobaczyć oficjala / Proponuje poszukać nowej miejscówki.....
Termin oficjalny 8-11 MAJ 2013
strona - http://www.woertherseetreffen.at/" onclick="window.open(this.href);return false;
on-line - http://www.pmischkulnig.com/Mischkulnig/WebCam.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kto się wybiera i kiedy ?
My/ Konrad /proponujemy jechać jeszcze wcześniej niż ostatnio ,last week kwietnia .Jest mniej policji,więcej dobrych aut i brak festynu/choć raz trzeba zobaczyć oficjala / Proponuje poszukać nowej miejscówki.....
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Tomek w Bełchatowie obiecał zakręcić się w temacie kwater, jakbyśmy mieli już konkretny termin to dopytał bym ziomka w kwestii lawety.
ja na pewno jadę choćby skały srały
- stefan1989
- Użytkownik
Je też chciałbym wreszcie tam pojechać Więc jeżeli nie sprzedam GTI to jadę na 100%
A czemu sprzedajesz?stefan1989 pisze: Więc jeżeli nie sprzedam GTI to jadę na 100%
Ja w sumie też bym się przejechał, w tym roku się nie udało więc możesz w przyszłym.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
- stefan1989
- Użytkownik
Na liste się wpisuje i mam nadzieje że nic mi nie przeszkodzi jak w tym roku
Dokładny termin proszę oraz ilość ciał do zapakowaniaKonradzikIV pisze:Tomek w Bełchatowie obiecał zakręcić się w temacie kwater, jakbyśmy mieli już konkretny termin to dopytał bym ziomka w kwestii lawety.
Dla mnie last week kwietnia brzmi przezajefajnie, bo na weekend majowy rodzinka chce mnie gdzieś wywieźć do obozu picia rumu na morzu.
Jak nie pojedziesz, to my przyjedziemy do Ciebie i nigdzie już nie pojedziesz. Przynajmniej przez tydzieńkarpi78 pisze:Na liste się wpisuje i mam nadzieje że nic mi nie przeszkodzi jak w tym roku
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Żeby ten wyjazd był około 10-go maja to bym dał radę podlecieć,ale pod koniec kwietnia zawsze jest apogeum połowów,także (małpuję od Kondzia) nawet jak skały by się zesrały,to w tym terminie nie dam rady
chętnie
ale do kwietnia/maja może się dużo zdarzyć
ale do kwietnia/maja może się dużo zdarzyć
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Oj będzie oklep pyska :-\Rybak pisze:nawet jak skały by się zesrały,to w tym terminie nie dam rady
Trudno,pysk nie szklanka,nie pękniezlos pisze:Oj będzie oklep pyska
Żonkę wyślij, może darujemyRybak pisze:Trudno,pysk nie szklanka,nie pęknie
Ale po co? Przecież Kondzio na biegu skołuje Wam w trymiga "jakieś towary" Być może trafią się tym razem nawet w wieku maturalnymzlos pisze:Żonkę wyślij, może darujemy