aronioatomówka, wzbogacona czerwoną rtęcią mieszanka ciężkiej wody i aronii?Kulon pisze:podobno na żołądek i serducho pierwsza klasa
no to pewnie będzie też dobrze robić też na genitalia, bo to nieźle musi walić
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
aronioatomówka, wzbogacona czerwoną rtęcią mieszanka ciężkiej wody i aronii?Kulon pisze:podobno na żołądek i serducho pierwsza klasa
nie nie nie - ten trunek typowy leczniczo-rozgrzewającyzlos pisze:no to pewnie będzie też dobrze robić też na genitalia, bo to nieźle musi walić
to zarząd musi ocenić przydatność płynu do spożycia.Kulon pisze:nie nie nie - ten trunek typowy leczniczo-rozgrzewający
moc: około 30 konioprocent
będą sikać jak konie wyścigowezlos pisze:70% zawartość wody grozi epidemią kijanek
kijankami?Kulon pisze:będą sikać jak konie wyścigowe
nie wiem dlaczego ale po tym pytaniu odrazu przypomniał mi skecz pewnego kabaretuzlos pisze:kijankami?
Widzę że temat alkoholowy się b. często tu przewija, proponuje założenie osobnego tematu w dziale R, alko-tematu z przepisami ja moge rzucić mój przepis na malinówkę ok 50%Kulon pisze:no zrobiłem rzutem na taśmę parę butelek "aroniówki" - podobno na żołądek i serducho pierwsza klasagluszcz pisze:Same dobre rzeczy
zlos pisze:No jak się dowie, że nie przyjeżdżasz, to ją dobije... ostatni fikołek miał być, szczęśliwa śmierćRybak pisze:Ona była już tak stara,że wątpię czy dożyje następnego zlotu...
A teraz konkrety
Lista do spania:
1. gluszcz
2. karpi78 (+ auto)
3. koval
4. konradzikIV (+auto)
5. złoś (+auto)
6. kulon
Lista aut na lawetę PL-Woerthersee-PL
1. złoś
2. konradzikIV
3. karpi78
4. KoVaL
Spanie: poszukam w normalnej cenie, ale tylko dl 6 sztuk??? Proszę o pilne uzupełnienia listy.
Laweta: załatwia Kondziu
Alkobus: kto załatwia?
Samolot: koszt dzisiaj wynosi minimum 1100 zeta za osobę (lotnisko Klagenfurt). Rozumiem, że opcja jest za droga.
korzen88 pisze:Widzę że temat alkoholowy się b. często tu przewija, proponuje założenie osobnego tematu w dziale R, alko-tematu z przepisami
Może jakiś projekcik wlepy?karpi78 pisze: Ciagnik mozna by jakos delikatnie okleic R-gruppe czy cos to by fachowo wygladalo;) I alkobus tez mozna:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości