Światła
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Światła
Witam wszystkich,
Jestem nowym użytkownikiem 5. I od razu mam malutki problem, który związany jest z lampami.
Polega on na tym, że lampy świecą mi dość kiepsko (zbyt nisko - mimo wyregulowania ich pokrętłem na maksymalną wysokość). Może jestem przewrażliwiony, ale w poprzednim miejskim samochodziku lampy dawały mi dużo więcej światła...
Dodam, że ostatnio zamieniłem również żarówki na Osram night breaker i dalej jest to samo.
Jak jest z tymi światłami w golfach 5?
Jestem nowym użytkownikiem 5. I od razu mam malutki problem, który związany jest z lampami.
Polega on na tym, że lampy świecą mi dość kiepsko (zbyt nisko - mimo wyregulowania ich pokrętłem na maksymalną wysokość). Może jestem przewrażliwiony, ale w poprzednim miejskim samochodziku lampy dawały mi dużo więcej światła...
Dodam, że ostatnio zamieniłem również żarówki na Osram night breaker i dalej jest to samo.
Jak jest z tymi światłami w golfach 5?
Re: Światła
Tak i nic na ten temat nie wspominał.stonefree pisze:Diagnosta na badaniu technicznym sprawdzał te światła?
Badanie robiłem w okresie letnim, i wtedy jakoś nie zwróciłem uwagi na te lampy.
-
- Mały gagatek
KuRcZaKjaS pisze:może masz żarówki źle założone
Kilka razy sprawdzałem... W sumie bardzo trudno jest założyć te żarówki na odwrót.
Chyba bez wizyty w ASO się nie obejdzie.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
KuRcZaKjaS pisze:może masz żarówki źle założone
ich się nie da źle założyć, wszystko niepotrzebne dywagacje, diagnosta prawdę powie, generalnie światła w Mk5 świecą bardzo dobrze
Core proszę się również dostosować do pkt 3 regulaminu forum bo "światła" nie definiuje jednoznacznie problemu
-
- Mały gagatek