[ZLOT] 32 GTI TREFFEN Worthersee 2013 8-11 Maj
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Sorki, nie zauważyłem, że się bijesz z myślami. Może ja Ciebie oklepię, żebyś bicie miał za sobą i wiedział już, że jedziesz?Rybak pisze:8-11-sty maj,hmm ciągle się biję z myślami...
Przypomnienie o winietce na Austrię dostaniesz gratis
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
popracuje nad nimzlos pisze:Może ja Ciebie oklepię, żebyś bicie miał za sobą i wiedział już, że jedziesz?
a Bełchatów Team jeszcze zmieni zdanie zanim do wyjazdu dojdzie zwłaszcza że na krzywy ryj mają jechać bez żadnych rezerwacji itp.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Tomi,przecież wiesz,że jak tylko czas pozwoli(warunki pogodowe,tarło ryb we właściwym czasie) to przyjadę,aczkolwiek decyzja może zapaść w ostatniej chwili...zlos pisze:Przypomnienie o winietce na Austrię dostaniesz gratis
Kulonik,wystarczy,że Złosiek już "pracuje",wkrótce się spikniemy,to pobajerzymy nad wyższąścią świąt Wielkiej Nocy,od świąt Bożego Narodzenia...Kulon pisze:popracuje nad nim
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
my nie chcemy jechać na oficjalną część wolimy wcześniej jak będzie cisza i spokój bez 997
nomKonradzikIV pisze:my nie chcemy jechać na oficjalną część wolimy wcześniej jak będzie cisza i spokój bez 997
/
,ale tym którzy nie byli na oficjalnym See festynie ,mimo wszystko polecam tam jechać w chu ludzi,aut,%%%,stoisk vaga - ogólnie; motoryzacyjny Rock and roll/auta,koks,dziwki i inne używki
Ostatnio zmieniony pt gru 14, 2012 13:18 przez gluszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
chętnie bym pojechał, ale tak jak Rybak, decyzję podejmę może nie w ostatniej chwili, ale najwcześniej w marcu...ale może Lewart poleci. Pietia? Strażak?
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
- Formula R Racing
- Ma gadane
Re: [ZLOT] 32 GTI TREFFEN Worthersee 2013 8-11 Maj
Ja też jadę, może będzie okazja sie poznać i napić ,a na wlepkę składam zamówienie jak jest taka mozliwość ;p
- Formula R Racing
- Ma gadane
Właśnie zrobiłem analize kosztów tego wyjazdu:
- ok. 200zł wjazd (samochód + 2 os.)
- ok. 1400zł paliwo (jadąc R-ką )
- ok. 100zł winiety
- 1000zł nocleg (3 noce, 2 osoby- hotel w miejscowości Keutschach am See)
- ok. 1500zł na wydatki (2 osoby)
W sumie wyszło mi 2100zł na osobę jadąc w dniach 8-11 maj (3 noclegi) nie biorąc pod uwagę dojazdu tam/powrót.
Planujemy wyjazd 7 maja ok. 10 rano, a na miejsce dotrzeć ok 22. Po dotarciu na miejsce pewnie będzie trzeba się ustawić do kolejki, żeby wjechać na impreze.
Napiszcie ile waszym zdaniem może kosztować ta impreza.
- ok. 200zł wjazd (samochód + 2 os.)
- ok. 1400zł paliwo (jadąc R-ką )
- ok. 100zł winiety
- 1000zł nocleg (3 noce, 2 osoby- hotel w miejscowości Keutschach am See)
- ok. 1500zł na wydatki (2 osoby)
W sumie wyszło mi 2100zł na osobę jadąc w dniach 8-11 maj (3 noclegi) nie biorąc pod uwagę dojazdu tam/powrót.
Planujemy wyjazd 7 maja ok. 10 rano, a na miejsce dotrzeć ok 22. Po dotarciu na miejsce pewnie będzie trzeba się ustawić do kolejki, żeby wjechać na impreze.
Napiszcie ile waszym zdaniem może kosztować ta impreza.
skromnie policzyłeś mi się wydaje
nie wiem ile masz km i ile pali ten "R20" ale na paliwo bym przeznaczył bardziej realnie 2x 1400pln
licząc w moim przypadku 1000km w jedną stronę, już masz minimum 2000km
do tego na miejscu/okolicach zrobisz (oczywiście jak będziesz chciał pozwiedzać imprezę i okolice) min 500km (znajomi robili po 700km) przy większym zużyciu paliwa
to spokojnie paliwo min 2000-3000pln jadąc eRką
reszta wydaje się w miarę realna, poza tym że nie jechałbym w oficjalnym terminie tylko tydzień wcześniej
nie wiem ile masz km i ile pali ten "R20" ale na paliwo bym przeznaczył bardziej realnie 2x 1400pln
licząc w moim przypadku 1000km w jedną stronę, już masz minimum 2000km
do tego na miejscu/okolicach zrobisz (oczywiście jak będziesz chciał pozwiedzać imprezę i okolice) min 500km (znajomi robili po 700km) przy większym zużyciu paliwa
to spokojnie paliwo min 2000-3000pln jadąc eRką
reszta wydaje się w miarę realna, poza tym że nie jechałbym w oficjalnym terminie tylko tydzień wcześniej
- Formula R Racing
- Ma gadane
Witajcie .
Panowie chciałem zarezerwować parę pokoi w hotelu gdzie byliśmy w tamtym roku ale jest LIPA ponieważ od 1 maja do 30 czerwca hotel jest zarezerwowany
I tu prośba do zlos, dowiesz sie o co chodzi bo Wiem że sie z nimi dogadasz nawet po litrze dobrego trunku
Panowie chciałem zarezerwować parę pokoi w hotelu gdzie byliśmy w tamtym roku ale jest LIPA ponieważ od 1 maja do 30 czerwca hotel jest zarezerwowany
I tu prośba do zlos, dowiesz sie o co chodzi bo Wiem że sie z nimi dogadasz nawet po litrze dobrego trunku
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
masz PWvwbartus pisze: I tu prośba do zlos, dowiesz sie o co chodzi bo Wiem że sie z nimi dogadasz nawet po litrze dobrego trunku
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
temat przycichł więc go odświeżę
niestety muszę się wypisać (na chwilę obecną) z krucjaty alkoholowej do SEE
niestety muszę się wypisać (na chwilę obecną) z krucjaty alkoholowej do SEE
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL