[MK3]Nie otwiera sie z pilota!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3]Nie otwiera sie z pilota!
Jest mozliwosc ze przez to ze zamek od kieowcy jest zrabany znaczy sie najprawdopodobniej wioselko polamane´, ze nie otwiera sie z pilota - poprostu nie reaguje? Gdzie moze lezec przyczyna tej usterki.
Obecnie bez samochodu :]
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
Re: [MK3]Nie otwiera sie z pilota!
sprawdz również czy wilgoć się nie dostała do elektryki.ja u sibie tak ostatnio straciłem centralkę od sterowania zamkami(nie wiem skąd dostała mi się woda koło bezpieczników) i efekt taki że z pilota nie otwiera,zamków w klamkach nie mam bo są przełożóne z 5d z tyłu,została jedynie klapa.Muszę założyć nową centralkę i do tego dojdzie nowy alarm.w sumie na dobre wyjdzieLorDos pisze:Jest mozliwosc ze przez to ze zamek od kieowcy jest zrabany znaczy sie najprawdopodobniej wioselko polamane´, ze nie otwiera sie z pilota - poprostu nie reaguje? Gdzie moze lezec przyczyna tej usterki.
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf