ok super! To czekam na znaka jak cos pozdro!korzen88 pisze:Z jednym użytkownikiem mocnej erki i kilkoma audi spotykamy się czasami na chociwlu to dam znaka na pw jak coś będzie to może podjedziesz pobajerzyć pozdro!Korno pisze: mam nadzieje, że się spotkamy na mieście kiedyś pozdrawiam
Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Korno jaki masz kolor???
MNie latwo Poznasz
BBS CH, kolor siwy auta i naklejki Compsport na aucie... jak cos to trąb tylko nie nerwowo!!!:)
MNie latwo Poznasz
BBS CH, kolor siwy auta i naklejki Compsport na aucie... jak cos to trąb tylko nie nerwowo!!!:)
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
niebieski, końcówka rejestracji Y. Jak Cie zobacze to na pewno migne/trabne hehe ) jak mnie gdzieś wyczaisz to rób to samo. Trzeba sie kiedyś spotkać w pare vw gdzieś w szczecinie pozdro!GTI2007 pisze:Korno jaki masz kolor???
MNie latwo Poznasz
Ty cwaniaczek,ja w dniu wyjazdu byłem jeszcze praktycznie cały dzień w robocie, chwilkę się przekimałem i całą noc jechałem,1100 km.Zresztą "kulonówka"poskładała praktycznie wszystkich Podobną trasę zrobiłem do Bełchatowa,bo miałem jeszcze sprawę do załatwienia w Bielsku(podróż wraz z załatwieniem sprawy trwała ok.20 godzin) i też po "paru" lufach zapitych browarem się poskładałem.Oj Kowal,czekam na Ciebie z niecierpliwością jak przyjedziesz na zlot do Szczecina,prawdopodobnie nie będę wypoczęty (wiesz taka robota),ale na pewno wyspanyKoVal pisze:Ty cwaniaczek już ja widziałem w Austrii Twoje 1,5 literka troche kulonówki i poskładałes się jak złoto
Zloty w centrum Polski już były i jeszcze zapewne będą,a teraz jest w Szczecinie,więc "stary" nie płacz,bo ja mam praktycznie wszędzie najdalej i nie beczę jak mam do zrobienia 500,600 czy 1000 km,co po niektórzy też będą pruli przez całą PLFormula R Racing pisze:Bardzo chetnie ale mam cała Polske do przejechania ;p moze zorganizujcie ten zlot w centrum Polski ,zeby każdy mial w miare blisko
Fajnie,że pojawiają się nowe,ciekawe fury w okolicy,Olo ustaw się z gościem jak będziemy coś kombinować Bardzo chętnie się przejadę Sciro R,bo dotychczas nie jechałem,a tylko siedziałem w nimkorzen88 pisze: spotykamy się czasami na chociwlu to dam znaka na pw jak coś będzie to może podjedziesz pobajerzyć
- Formula R Racing
- Ma gadane
chyba??? pisałeś że do Austrii jedziesz a do Szczecina za daleko?
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Rybaczku, tak sobie tylko żartowałem ale chętnie się napiję
- Formula R Racing
- Ma gadane
postaram sie zjawic i w szczecinie i w austri ale to paliwo mnie boli ;p
bo przesiadlem sie z diesla ;p do Rki
Jak będziesz już pewien, daj cynka na PW,to Ci wytłumaczę co jest pięć.Na pewno nie pożałujeszFormula R Racing pisze:Rybak chyba mnie namowiłeś ;p
Spoko,mam nadzieję,że nie nawalisz i będzieszKoVal pisze:Rybaczku, tak sobie tylko żartowałem
To jedż powoli,w trasie dużo nie spaliFormula R Racing pisze:postaram sie zjawic i w szczecinie i w austri ale to paliwo mnie boli ;p
-
- Mały gagatek
tak jest Rybak ma jechac powoli )))))))) mysle ze dogadam sie z nim i razem tam do Ciebie zajedziemy Pszczyna jest blisko Raciborza wiec damy rade a odnosnie tego golfika 2 co wspomniałes to nie ma tam wsadzone v8 bo cosik mi apsik mowił jesli o tym pisałes to bedzie masakra ja przyjade na 100% chyba ze cosik wypadnie ale mam juz rezerwacje urlopowa :)20.06.2013 melduje sie musze sie przejechac twoja bryka bo w Bełchatowie jakos nie było czasu nigdy nie jechałem dsg podszkolisz mnie hihihihi oki
A co tu szkolic, gaz do dechy I jedziesz;) ale Pieter jak sie przejedziesz dsg I to z mocà jaka ma Rybak mozesz sie czasem zakochac
szkolenie z DSG jest proste:
ciśniesz obserwując przeszkody na drodze.
jeśli przeszkoda się zbliża, nie ciśniesz.
jeśli przeszkoda bardzo się zbliża, hamujesz.
jeśli przeszkoda zbliża się zajeszybko, to tutaj będzie ciężko wyklepać zdrowaśmaryjo w 1 sekundę, ale spróbujemy zzipować maryśkę, żebyś się wyrobił
ciśniesz obserwując przeszkody na drodze.
jeśli przeszkoda się zbliża, nie ciśniesz.
jeśli przeszkoda bardzo się zbliża, hamujesz.
jeśli przeszkoda zbliża się zajeszybko, to tutaj będzie ciężko wyklepać zdrowaśmaryjo w 1 sekundę, ale spróbujemy zzipować maryśkę, żebyś się wyrobił
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Cieszę się,bo nie dość,że jesteś spoko gość,to Twój gofer zapindala,aż miłopiter19722 pisze: ja przyjade na 100%
Dogadujcie się,podczas podróży zawsze będzie rażniej.piter19722 pisze: mysle ze dogadam sie z nim i razem tam do Ciebie zajedziemy
Tam nie będzie wsadzone v8,ale owszem, masakra będziepiter19722 pisze:tego golfika 2 co wspomniałes to nie ma tam wsadzone v8 bo cosik mi apsik mowił jesli o tym pisałes to bedzie masakra
Spoko,rozsądnym nie odmawiampiter19722 pisze: musze sie przejechac twoja bryka bo w Bełchatowie jakos nie było czasu