Jaki wydech wybrać?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Jaki wydech wybrać?
Najlepsze eRki w Pl maja MG I bardzo sobie chwalà wiec najlepiej pogadac z nimi. Ja Mam Millteka I Supersprinta w identycznych autach I uwazam ze Milltek jest lepszy
Jaki wydech wybrać?
Zamówiłem wydech u Michała z MG, mam nadzieje że odbiór w następnym tygodniu. Zobaczymy jak mkIV gada na ich wydechu
Jaki wydech wybrać?
Powiem tak popatrz filmy na you... I zobacz ktory Ci odpowiada!!!;)
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Jaki wydech wybrać?
Mogę sobie dziurę zrobić w wydechu i też pod jakimś względem będzie unikalny, wydech ma dać przyrost mocy, a nie być unikalny.
www.proturbo.com.pl
Jaki wydech wybrać?
Supersprint daje super przyrost mocy;) ale dajac 10 tys. A 4 tys zl to roznnica a moc roznicy bedzie max 6-10 ps
Odp: Re: Jaki wydech wybrać?
Masz porownanie ze tak piszesz ? Wykres ?GTI2007 pisze:Supersprint daje super przyrost mocy;) ale dajac 10 tys. A 4 tys zl to roznnica a moc roznicy bedzie max 6-10 ps
Dzieki.
Wywalic 10 czy 18kpln to mozna na tytanowy wydech a nie kwasa... ta cena to jakis zart.
Mialem Supersprinta i jedyne czym sie roznil to RYK jaki wydawal . Po jednej trasie 200kilometrowej zdjalem go do przerobki aby go wyciszyc.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Jaki wydech wybrać?
Bo auto ma ryczec;) chyba że chcesz komfort to jedz do MG i niech wyspawaja Ci cichy..
Tak myslalem. Zero konkretow . Jak przez unikalnosc rozumiesz RYK to znam znacznie tansze sposoby niz wydech SS.GTI2007 pisze:Bo auto ma ryczec;) chyba że chcesz komfort to jedz do MG i niech wyspawaja Ci cichy..
Wysyłane z mojego kibla za pomocą Tapatalk 2
Odp: Jaki wydech wybrać?
To jak ma ryczec to po co tlumik i kat sportowy ? Prosta rura 3 cale lub 3.25 i jazda
Wysyłane z mojego kibla R za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego kibla R za pomocą Tapatalk 2
- zwierzątki
- Mały gagatek
Re: Jaki wydech wybrać?
trzy razy pojawiła mi sie reklama skody na forum golfa ale ok
co do wydechu to ma być cichy i optymalnie dla konkretnego silnika odprowadzać spaliny a nie robić wiochę . Jak ma być głośno to chyba tylko po to żeby kury na wsi straszyć
co do wydechu to ma być cichy i optymalnie dla konkretnego silnika odprowadzać spaliny a nie robić wiochę . Jak ma być głośno to chyba tylko po to żeby kury na wsi straszyć
wydech PROEX
felgi AZEV
dolot CUSTOM z stożkiem GREEN
zawias HR
czyli nisko mrucząco szybko
felgi AZEV
dolot CUSTOM z stożkiem GREEN
zawias HR
czyli nisko mrucząco szybko
- Formula R Racing
- Ma gadane
Chcialbys Millteka? O nim jakos mysle tez. Zapytam sie czy przy 2ch bylaby lepsza cena.Formula R Racing pisze:moze ktos podac doklade ceny wydechow o ktorych piszemy mg ss miltec i ...
Wysyłane za pomocą Tapatalk 2013
Odp: Jaki wydech wybrać?
Milltek decat i catback z czarnymi konowkami 5350 z vat.
Jaki wydech wybrać?
wymiana wydechu bez downpipe jest bezsensu, nic sie nie zmieni tylko będzie głośniejszy
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS