Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta MKIV VR5 by GranuL
nie folią tylko sprajem na czarną dupę. Ja myślę o foli ściemniającej i to leciutko ona tylko zmieni barwe czarna na taki jakby smoked. Ale z racji moich poglądów które wyżej opisałeś waham się dlatego użyłem słowa "myślałem nad" w czasie przeszłym bo raczej tego nie zrobię. dlatego w moim poscie wyżej opisałem że chciałem więcej dodatków czarnego dać ale nie dałem.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, ja też miałem chwilę zawahania nad folią ale zrezygnowałem, kupie ori smokedy anie tam jakimiś foliami się bawić
Jetta MKIV VR5 by GranuL
dokładnie :pub
mi taki dziki pomysł wpadł bo ja nie zamierzam lamp tylnych wymieniać bo choruje na nie są śliczne i tylko tak sobie pomyślałem o tej modyfikacji aby nadać im barwę ala USA coś na bazie Smoked. A USA tylne mi się oryginalne nie podobają
mi taki dziki pomysł wpadł bo ja nie zamierzam lamp tylnych wymieniać bo choruje na nie są śliczne i tylko tak sobie pomyślałem o tej modyfikacji aby nadać im barwę ala USA coś na bazie Smoked. A USA tylne mi się oryginalne nie podobają
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Fajna Jetta - ZIELONECZKA - konkretne wyposażenie (oriXen, recaro w skórce, V5)
Jeśli orange obrysy to kierunki też - jesli smoked to kierunki tez smoked albo Woby ale w tedy przydało by się pomodzić Xen
Ja bym celował w ORANGE
Jeśli orange obrysy to kierunki też - jesli smoked to kierunki tez smoked albo Woby ale w tedy przydało by się pomodzić Xen
Ja bym celował w ORANGE
Jetta MKIV VR5 by GranuL
dobra jetta, miałem taką kupować... V5 ahhh pięknie to gada, szczególnie na przelocie i rm motor...
co będziesz przykręcał do tych adapterów?
pzdr.
co będziesz przykręcał do tych adapterów?
pzdr.
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Jetta MKIV VR5 by GranuL
pomysl o czarnych dodatkach (lusterka znaczki kierunki obrys czarne słupki lampy 25th) felga ta co na wizualizacji tylko mi się widzi tylko tutaj jeden kolor - biały. nie baw się w folię i lusterka wg mnie to już lekka przesadaj.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Jetta MKIV VR5 by GranuL
taką chciałem felgę i w kolor skór ją pomalować w taki krem.Myślałem o białym ale juz miałem tyle białych felg że czas na coś innego i cięzko białe akcenty porobić w aucie do felg potem.
Dlatego aktualnie pozostanę przy RS6. Roboty jest sporo ale mam nadzieje że na Majówkę się wyrobie. Czekam teraz tylko na odpowiedź z ASO odnośnie nowego lusterka jak tam nie będzie to zobaczę w Londynie na szrotach
Chyba że wiecie kto ma kompletne prawe duże lusterko na 9pinów
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Jetta MKIV VR5 by GranuL
a może cos z tego ? wypolerowac albo kolor ?
Jetta MKIV VR5 by GranuL
kolega z forum jetta ma takowe 18" i powiem szczerze nie widzi mi się to i zbyt popularne
3:06 minuta - w polerce
[youtube][/youtube]
3:06 minuta - w polerce
[youtube][/youtube]
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Mi teżGranuL pisze:szczerze nie widzi mi się to
Ładuj te RSy najlepiej 19" i bedzie to miało ręce i nogi
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Jetta MKIV VR5 by GranuL
rs y dla mnie to miazga są ;d moje jedne z ulubionych ;d
ogolnie do bory pasuja bardziej takie masywne felgi wizualnie a nie jakies takie drogbne ;d
syto 5 ramienne felga typu rs jest dobra ;d
ogolnie do bory pasuja bardziej takie masywne felgi wizualnie a nie jakies takie drogbne ;d
syto 5 ramienne felga typu rs jest dobra ;d
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Rs-y prezentują się znakomicie , w 19'' będzie poprostu ''KOZAK''
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=486014" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetta MKIV VR5 by GranuL
No to pomogliście mi podjąć decyzję tym bardziej że są tańsze i łatwiej dostępne. Niestety ale 18" bo na opony 19" nie stać mnie hehe może kiedyś. No i owa Jettka nie będzie już na gwincie a na springach -40mm bo to autko do jazdy na co dzień może gwint na sezon tylko założę
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Jetta MKIV VR5 by GranuL
no 18 będzie idealnie i te 40 w dol bedzie z dobrym dystansem idealnie sie zgrywac ;d