[MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
Moderator: G0 Karcio
MkIV by mlodyBZG - "USA, Thule, BBS RXII 10J..."
KoJ@K, no coraz bardziej oddala się wizja codziennego auta , dobrze że jeszcze jest drugie
KoJ@K, prawda taka że codzienne może być każde auto, a obniżenia ponad jakieś tam sprężyny i opone która jest równo na feldze z rantem powoduje ze jezdzi sie ciezko.
zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu jak auto będzie już poskładane i gotowe do sezonu
truckman, ciężko, a ciężej to jest różnica.
Pisząc to, miałem na myśli tutaj serducho tego auta, że szkoda by mi było mając tyle niutokoników pod maską se na co dzień nie po za pier da lac. Tylko wypatrywac na drodze drobnych nie równości, kolein, jakiegoś garba itp. Jedynie się karnąc od święta i zlotu. Tak na dobrą sprawę to by cza było miec ze 3 auta:
- wyglądą, ale nie jedzie ...
- nie wygląda tak jak byśmy chcieli, ale dobrze jeździ ...
- wygląda i dobrze za pier da la .
Ale nie powiem, że nie chciałbym miec takiej możliwości, zeby miec jedno auto i sobie je robic tak jak se wymarzyłem, a drugim na codzień wozic dupe.
Pisząc to, miałem na myśli tutaj serducho tego auta, że szkoda by mi było mając tyle niutokoników pod maską se na co dzień nie po za pier da lac. Tylko wypatrywac na drodze drobnych nie równości, kolein, jakiegoś garba itp. Jedynie się karnąc od święta i zlotu. Tak na dobrą sprawę to by cza było miec ze 3 auta:
- wyglądą, ale nie jedzie ...
Ale nie powiem, że nie chciałbym miec takiej możliwości, zeby miec jedno auto i sobie je robic tak jak se wymarzyłem, a drugim na codzień wozic dupe.
Re: MkIV by mlodyBZG - "USA, Thule, BBS RXII 10J..."
każdy by tak chciał, mieć każdą opcje w garażu.KoJ@K pisze: - wyglądą, ale nie jedzie ...
Jest pełno grubaśnych i tłustych projektów które mają po 250-300KM do góry i mają naciągi, airy itp i śmigają bez problemu , tak więc można mieć wszystko w jednym.
PS. Po mieście nie da się wykorzystać tych Niutokoników niestety.
no na to trzeba letko przymknąc oko...mlodyBZG pisze:mają naciągi, airy itp i śmigają bez problemu
Tyle co Ty masz z tego silnika w zupełności wystarcza w tej budzie.
Mi by wystarczyłą tylko jedna z tych opcji + dupowóz codzienny.
Re: MkIV by mlodyBZG - "USA, Thule, BBS RXII 10J..."
Jest planowana na wiosne lekka korekta softuKoJ@K pisze: Tyle co Ty masz z tego silnika w zupełności wystarcza w tej budzie.
No pewnie, jeśli się tylko da zrobic to jeszcze bezpiecznie i z głową to czemu nie, mimo tego, że nie ma z tego u nas tak gdzie korzystac, to zawsze lepiej miec pod nogą więcej niż mniej.
HHHH, śmigają ale nie na co dzień takie projekty, takie auta są tylko na weekendy, spoty i zloty. Bo szkoda takich aut, a drugą sprawą jest to że nie da się podróżować takimi autami po naszych polskich drogach.mlodyBZG pisze:Jest pełno grubaśnych i tłustych projektów które mają po 250-300KM do góry i mają naciągi, airy itp i śmigają bez problemu , tak więc można mieć wszystko w jednym.
Eee tam, może nie mam 300PS ale na 35 profilu i dosć niskim ustawieniu gwintu śmigam na co dzień...
[z tego względu zrezygnowałem z aiR]
[z tego względu zrezygnowałem z aiR]
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
ŻuReK, tylko są dwa pojęcia jazdy PO sprzedaży golfa czas dojazdu skrócił mi się o 70% w dowolne miejsce w Poznaniu
truckman, to już swoją drogą
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
w zeszłym sezonie na 215/35 też śmigałem na codzień fakt w pewne miejsca dłużej ale dało rade.
Dzisiaj odebrałem rotory, jestem zadowolony z koloru
Na weekend skręcanie a w przyszłym tygodniu postaram się nabić opony
Na weekend skręcanie a w przyszłym tygodniu postaram się nabić opony