jaki olej do eRki
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Odp: jaki olej do eRki
Zlewaj zlewaj. Olj tez nawet po malym przebiegu ale dluzszym czasie traci swoje wlasciwosci.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
jaki olej do eRki
Od początku leje motula i już przyjechałem na nim łącznie wszystkimi Erkami około 140 tys km bez zastrzeżeń ale jak czytam o tym millers to myśle ze może w którymś spróbować. Napiszcie jaki i skąd żeby pewniak był
jaki olej do eRki
Ja każdy olej kupuje u kolegi w http://pro-choice.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; i zawsze 100% zadowolenia.
A na Motulu latam w TDI-kach.
A na Motulu latam w TDI-kach.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: jaki olej do eRki
Tutaj masz wszystkich oficjalnych przdstawicieli, m.in. wspomniany Pro-Choice http://www.millersoils.pl/gdzie-kupic/. Najbliżesz masz jakiś AIM Serwis w Bydgoszczy, ale chyba lepiej w takim przypadku kupić wysyłkowo.karpi78 pisze:Od początku leje motula i już przyjechałem na nim łącznie wszystkimi Erkami około 140 tys km bez zastrzeżeń ale jak czytam o tym millers to myśle ze może w którymś spróbować. Napiszcie jaki i skąd żeby pewniak był
jaki olej do eRki
Pytanko - czy ktoś z was używał dodatków do oleju silnikowego, które mają "mineralizować", "utwardzać" powierzchnie cierne, poprawiać pracę silnika itp itd (blabla marketingowe zna chyba każdy)?
Jakie doświadczenia?
Jakie doświadczenia?
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Re: jaki olej do eRki
Zloś: jeżeli producent jednego z tych specyfików zaakceptuje koszty badań swojego "tworu" to mam nadzieję, że w przeciągu miesiąca będę badał jeden z tych dodatków do oleju mających na celu zmniejszenie tarcia oraz zabezpieczenie powierzchni trących... dam znaćzlos pisze:Pytanko - czy ktoś z was używał dodatków do oleju silnikowego, które mają "mineralizować", "utwardzać" powierzchnie cierne, poprawiać pracę silnika itp itd (blabla marketingowe zna chyba każdy)?
Jakie doświadczenia?
jaki olej do eRki
UcHO, ale te specyfiki np. ten co reklamuje TVN Turbo to jest już od dawna, więc powinieneś już go dawno przetestować
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
jaki olej do eRki
Lewart: ja nie testuję tego na prywatnym/służbowym aucie. Wszystko będzie odbywało się na specjalnych stanowiskach, tak abym był pewny otrzymanego wyniku
jaki olej do eRki
UcHO, wiem, wiem
Jest R32
jaki olej do eRki
UcHO,
Ciekaw jestem wyników testu
Ciekaw jestem wyników testu
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.