[MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
Moderator: G0 Karcio
MkIV by mlodyBZG - "USA, Thule, BBS RXII 10J..."
Dzisiaj nie wytrzymałem i z samego rana skręciłem 1 koło i nabiłem opone, wskoczyła dopiero za drugim razem i po strzale z dwóch butli. Efekt ZADOWALAJĄCY!
Więcej zdjęć wkrótce
Więcej zdjęć wkrótce
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
mlodyBZG, i to jest 215/35 na 10J? Malina Panie!
A co do strzalow z butli to juz gorzej mialem z dawnymi 215/40. Jedna opierala sie ponad godzine i nie zliczona ilosc konkretnych strzalow. Druga poszla po paru probach
A co do strzalow z butli to juz gorzej mialem z dawnymi 215/40. Jedna opierala sie ponad godzine i nie zliczona ilosc konkretnych strzalow. Druga poszla po paru probach
sagano88, tak dokładnie 215\35. Później wrzucę zdjęcie jak wygląda naciąg.
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
super ten kolor wyszedł
z czarną budą bardzo fajnie się komponuje felga
z czarną budą bardzo fajnie się komponuje felga
Ad4m3k, na poczatku miał być złoty, poźniej pare innych odcieni i barw przeszło przez głowe aż wróciłem do pierworodnej myśli
Sie podobie. teraz nastepne w kolejnosci bedzie pssss pssssss ?
Bardzo fajna felga, lubię bardzo ten wzór, kolor mi osobiście w ogóle nie podoba, ale to kwestia indywidualna. Fanem naciągu też nigdy nie byłem więc się nie wypowiem. Czekamy na zdjęcia całości.
mlodyBZG grubo jedziesz, koło jak najbardziej na plus i ten naciag, bedzie robić robote na sezon
KoJ@K, tak dokładnie, psst psst następne. Większość już mam, brakuje okuć i kompresora, ale wszystko w swoim czasie.
W tym tygodniu postaram się ogarnąć już koła na gotowo o ile czas mi na to pozwoli
W tym tygodniu postaram się ogarnąć już koła na gotowo o ile czas mi na to pozwoli
Fajnie to wszystko siadło
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakbym już gdzieś to widział Świetna robota miażdży !