[mk2] silnik 1.3 wtrysk ... czy w tym golfie ? -_-
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] silnik 1.3 wtrysk ... czy w tym golfie ? -_-
Mam takie nurtujące mnie pytanie golf2 pełny wtrysk rok 90... czy w tych golfach jest napinacz czy jest przy jakiejś pompie bo już niewiem -_- a nieznam sie na tym ... tyko jeśli ktoś wie byłbym wdzięczny za odpowiedz ... chodzi mi o wymiane paska rozrządu ... koleś w sklepie dał mi napinacz i mówi mi to chyba to ja się pytam kolegi a ten mi mówi ze tam niema napinacza tylko jest przy pompie ...mam paragon to jak coś to mu oddam ten napinacz ale ...
Ostatnio zmieniony wt sie 15, 2006 12:57 przez Melepeta, łącznie zmieniany 1 raz.
:D
pewnie jeszce na walku rozrzadu i na wale???ppoll27 pisze:a pompe warto zmienić conajmniej co drugą zmianę paska ...
[ Dodano: Wto Sie 15, 2006 21:20 ]
zmienial ktos na wale lub na walku kola jak dobre? przeciez kolo pompy ma takie same zeby jak na wale i wlku w przeciwienstwie do napinacza ktory jest gladki!!!
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Pompa jest wykonana z innego materiału niż kółka na wale i rozrzadzie,one praktycznie się nie wycieraja w porównaniu do pompy.emgrala pisze:zmienial ktos na wale lub na walku kola jak dobre? przeciez kolo pompy ma takie same zeby jak na wale i wlku w przeciwienstwie do napinacza ktory jest gladki!!!
Za jakiejś marnej firmy musisz zapłacić koło 60pln. Za lepsze koło 100PLN.Melepeta pisze:hmmm a ile stoi taka pompa