a miały być "niepierdziane"zlos pisze:DHL nie obejrzy foteli i nie poszuka dziury w całym tak dobrze, jak zrobię to ja
napisz po prostu że jedziesz landkiem kupić niemiecki proszek bo podobno jest lepszy a przy okazji zabierzesz fotele
Moderator: G0 Karcio
a miały być "niepierdziane"zlos pisze:DHL nie obejrzy foteli i nie poszuka dziury w całym tak dobrze, jak zrobię to ja
No mają być niepierdziane, więc sprawdzę to sam.Kulon pisze: a miały być "niepierdziane"
napisz po prostu że jedziesz landkiem kupić niemiecki proszek bo podobno jest lepszy a przy okazji zabierzesz fotele
działasz błyskawiczniezlos pisze:W ten sposób pod koniec tygodnia odbiorę potworka już z nowymi fotelami, nowymi konikami
grunt że cały i zdrowyzlos pisze:Fotele dowiozłem, wczoraj zrobiłem 1800 km w 20 godzin
w sensie sam panel tylko od climatronica (np: 1K0907044DA) + kablezlos pisze:potworek nie miał podgrzewania i tablicę trzeba będzie zmienić
zlos pisze:Fotele dowiozłem, wczoraj zrobiłem 1800 km w 20 godzin
zlos pisze:Komplecik do wnętrza kupiony przed chwilą w Niemczech
zlos pisze:Po stołeczki jadę landcruiserem - potworek jest na strojeniu jeszcze.
od 4 rano do północy za kierą... Wawa-> DE-> Bielsko-Biała-> Wawa.miskieusz pisze:nieźle 20godzin jazdy samemu?
dokładnie, ale te +kable oznaczają, że trzeba cały środek wyjąć;Kulon pisze:w sensie sam panel tylko od climatronica (np: 1K0907044DA) + kable
jak fotele ? dupcia się wpasowała ?
landcruiserempopielasty pisze:Rozumiem że byłeś Golfem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 63 gości