chyba w ząbkowicach takie vry latajaklintonMK2 pisze:było już wiele razy mówione że wałki 2.8 i 2.9 są takie same
nie masz pojecia to nie pisz głupot i nie wprowadzaj chlopaka w blad
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
chyba w ząbkowicach takie vry latajaklintonMK2 pisze:było już wiele razy mówione że wałki 2.8 i 2.9 są takie same
zgadza sie... z 2.9 mozna wsadzic do 2.8 to jedyne "podobienstwo" ale krzywki sa inne...OLI88 pisze:chyba w ząbkowicach takie vry latajaklintonMK2 pisze:było już wiele razy mówione że wałki 2.8 i 2.9 są takie same
Mam pytanie odnośnie wałków, kupiłem wałki które są podobno od 2.9 mają następujące oznaczenia
WTR4 na odwrocie 021 M
WTR2 na odwrocie 021 102A
Mam też starą głowicę z wałkami na której są takie same oznaczenia z tym że na obu wałkach jest WTR5.
Z moich poszukiwań wychodziło by że są to wałki od 2.9.
Które oznaczenia są prawdziwe? i o co tu chodzi czyżby ktoś wsadził wcześniej do AAA wałki od 2.9?
Czy można zwykłą suwmiarką zmierzyć wysokość krzywek? i ile ona powinna wynosić?
no racja, nie miałem ich nigdy w ręku, oparłem się tylko na tym co czytałem na tym forum w ząbkowicach żadne vry nie latająOLI88 pisze:chyba w ząbkowicach takie vry latajaklintonMK2 pisze:było już wiele razy mówione że wałki 2.8 i 2.9 są takie same
2.9adams pisze:wynikało by z tego że to od 2.9
Potwierdzi mi to ktoś jeszcze na 100%
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości