Polo 9N3 Comfortline aka Pszczółka
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
weź antracyt - tak czy inaczej będzie sie pylić od klocków hamulcowych ale wystarczy przetrzeć, ewentualnie na myjke ciśnieniową, kolor będzie dobrze kontrastował z karoserią
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Dzisiaj podjadę do firmy i sie zapytam. Może jakiś wzornik mają. Ogólnie 50 zł od felgi więc mało dość. Firma chwalona, zobaczymy.
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
Sarkazm TEAM Member
Lampki zamotowane. Wygląda to nie do końca jakbym oczekiwał. Niestety brak przetoczenia w tapicerce nie robi najlepszego wrażenia.
Kółka jeszcze bez znaczków. Zamówiłem, dostałem złe... Szkoda gadać.
Kółka jeszcze bez znaczków. Zamówiłem, dostałem złe... Szkoda gadać.
hm lampy w sumie faktycznie tak se:) A znaczki jakie będą w kolorze?
Znaczki będą w carbonie.
Będę musiał przemyśleć te lampki, lewa jeszcze leży ale prawa to masakra...
Będę musiał przemyśleć te lampki, lewa jeszcze leży ale prawa to masakra...
W sumie z autem się nic nie dzieje. Przeszło kolejną wymianę oleju, tym razem Shell Helix Ultra Extra 5W30.
Na urlopie strzeliłem 3,5 k ale niestety wydażyła się awaria. Rozwaliłem osłonę przegubu... Na szczęście udało się sprawnie wymienić na oryginał w Jeleniej Górze.
W sumie zamiennik Lobro 56 zł. Oryginał w ASO 98 bez rabatu.
Na urlopie strzeliłem 3,5 k ale niestety wydażyła się awaria. Rozwaliłem osłonę przegubu... Na szczęście udało się sprawnie wymienić na oryginał w Jeleniej Górze.
W sumie zamiennik Lobro 56 zł. Oryginał w ASO 98 bez rabatu.
kolor mega dobrze felgi też wyglądają w tym kolorze czekam na kolejne zdjęcia jak będziesz miał czas coś porobić