Też o tym słyszałem. Kumpel też taką robi do siebie, ale nie dajmy się zwariować. Auto z D przyjechało nie zmodzone tylko seria.truckman pisze:widziałem temat na tym forum gdzie gość sam zrobił naklejkę z kodami bo tak przytuningował furę
Jaką mam wersje golfa IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Jaką mam wersje golfa IV
http://www.cultstyle.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaką mam wersje golfa IV
No cóż może jakieś individual masz jak w BMW
o takie mody gość poczynił:
Wszystko co OEM to założone jak OEM
Na ten temat z kolei może wypowiedzieć się taki jeden zboczeniec z A6 forum. Jakiś czas temu kupił A4 B6 i obecnie zajmuje się kompletowaniem pełnego wyposażenia. Póki co dołożył:Auto z D przyjechało nie zmodzone tylko seria.
o takie mody gość poczynił:
- (E4J/PQD) S line Sport Pakiet Plus: listwy progowe z logiem (7N8), czarna podsufitka i górne osłony słupków (6NQ), pikowana osłona gałki zmiany biegów, listwy dekoracyjne pokryte szczotkowanym aluminium (5TG), pakiet oświetlenie (QQ1), kierownica skórzana, 3-ramienna, perforowana S-Line z modelu B8, multifunkcyjna z łopatkami przełączania biegów (2FQ/1XX)
- (E4J/WQS) S line Exterieur: spojler oraz nakładka zderzaka przód, środkowa i boczne kratki wlotu powietrza, spojler zderzaka tył i listwy drzwiowe (2K7), spojler klapy bagażnika (5J2)
- (Q1E/N7U/3L4) fotele i kanapa Recaro, czarna skóra z alcantarą, podgrzewane, w pełni sterowane elektrycznie z pamięcią
- (QV1) tuner TV
- (7K7) układ kontroli ciśnienia w oponach
- (4X4) 8x Airbag (dodatkowe poduszki w boczkach tylnej kanapy)
- (7AL) fabryczny alarm z czujnikiem wnętrza i zabezpieczeniem przed odholowaniem
- (9P1) czujnik zapięcia pasa kierowcy
- (3L4) pamięć ustawień fotela kierowcy i lusterek zewnętrznych
- (3Y4) rolety przeciwsłoneczne w tylnych drzwiach
- (4E4) odblokowywanie pokrywy bagażnika z wewnątrz
- (4UF) deaktywacja poduszki i kurtyny pasażera z przodu
- (4A4) podgrzewane fotele i kanapa
- (3X1) wyposażenie do przewożenia długich przedmiotów (worek na narty w tylnej kanapie)
- (4ZB) chromowane listwy ozdobne przy szybach i osłona zewnętrznego słupka B z trójkątem tylnej szyby w połysku
- (VC1) HomeLink (pilot zdalnego otwierania bramy/garażu, sterowanie w osłonie przeciwsłonecznej)
- (1W1) lodówka w schowku pasażera
- (7A2) zmieniarka na 6 CD w schowku pasażera
- (3B4) mocowania fotelika dla dziecka (ISOFIX) w tylnej kanapie
- (7X2) system pomocy przy parkowaniu przód i tył
- (6XL) lusterka zewnętrzne z funkcją automatycznego przyciemniania, elektrycznie składane z obsługą pamięci ustawień
- (8RY) nagłośnienie BOSE
- (QH1) SDS (obsługa głosowa telefonu, nawigacji i audio)
- (QE1) pakiet "Schowek" (szuflady pod fotelami, siatki w oparciach przednich foteli, uchwyt na napoje w tylnym podłokietniku)
- (QQ1) pakiet "Oświetlenie" (popielniczki, podłokietnik, dodatkowe LED-y w lampce podsufitki, wewnętrzne klamki, oświetlenie stóp, oświetlenie ułatwiające wsiadanie, oświetlenie ostrzegawcze)
- (CG6) koła na zimę: 5-ramienna oryginalna felga 7,5 x 17" od A5, z oponami Bridgestone "Blizzak LM30" 215/50
- (C8K) koła na lato: 7-ramienna oryginalna felga 8,5J x 19", ET48 od A6/S6 z oponami Continental "SportContact 3" 235/35
- (6M4) pakiet "Bagażnik" (siatka oraz dodatkowe elementy mocujące ładunek w przedziale bagażnika)
- (1N3) servotronic (aktywny, wspomagany elektrycznie układ kierowniczy)
- (2V5) czujnik czystości powietrza (automatyczny zamknięty obieg klimatyacji)
- (4GM) ogrzewana przednia szyba
- podwójny wydech od 2.5TDI
- modyfikacja końcówek wydechu na proste o śr. 90mm (Ulter 90-RS1)
- obniżenie zawieszenia, zestaw sprężyn obniżający do -35mm od H&R
- LED H6W w postojówkach
- Ksenony HID 6000k w światłach przeciwmgielnych
- wnętrze auta oświetlone białymi żarówkami LED
- odtwarzacz DVD z wejściem USB i SD
- dodatkowe osłony w przedziale silnika
W PLANACH:
- (9M9) ogrzewanie i wentylacja postojowa sterowane radiowo
- (4KR) szyby 2-warstowe ze szkła tłumiącego
- monitory LCD w zagłówkach (rear seat entertainment)
Wszystko co OEM to założone jak OEM
Jaką mam wersje golfa IV
To, że motoryzacyjnych zboczeńców nie brakuje to wiem.
Może tak, może nie. Chciałbym jednak dowiedzieć się jaka to wersja.truckman pisze:No cóż może jakieś individual masz jak w BMW
-
- ->|<-
Jaką mam wersje golfa IV
Budżak Dobrze rozumiem, że nie masz wlepy ? Czy nie jest napisane na wlepie ? Pokaż foto.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
-
- ->|<-
Jaką mam wersje golfa IV
Faktycznie, moja ma trochę inny układ. Nad Twoim 'FEL' mam jeszcze jedną linię textu i nad nią wersję wyposażenia, "GOLF TDI HIGHL". A może 4motion poza napędem to też jakaś wersja wyposażenia, bo w tym miejscu za TDI jest HL u mnie.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
Jaką mam wersje golfa IV
W poprzednich Golfach miałem normalnie oznaczenie wersji Highline. U ojca w Touranie też jest oznaczenie wersji. U mnie tylko jakaś komuna i nie ma.
Jaką mam wersje golfa IV
a słuchajcie, na vlepie w bagażniku są oznaczenia wyposażenia, a na vinie również? Czy tylko w bagażniku jest wyposażenie danego modelu, a na vinie wszystkie możliwości w jakie bora może być wyposażona?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Jaką mam wersje golfa IV
z VIN możesz sprawdzić wszystko z wyposażenia danego auta...na wlepie są tylko istotniejsze kody
Jaką mam wersje golfa IV
ano właśnie, czyli sam się dziwię, że bora w wersji basis wychodziła tak elegancko doposażona. No i powiem, że liste mam dłuuuga na vinie.....I rozszyfrowałem poniekąd te cyferki na vinie i moja wyszła tak jak z fabryki, czyli nic nie było modzone.
Ciekawe jaki w tym sens widział kupujący, bo czy nie lepiej byloby kupić np. inną wersję od najuboższej, i potem mniej doposoażyć w te potrzebniejsze rzeczy. Tak trochę nielogicznie zrobione hehe
Ciekawe jaki w tym sens widział kupujący, bo czy nie lepiej byloby kupić np. inną wersję od najuboższej, i potem mniej doposoażyć w te potrzebniejsze rzeczy. Tak trochę nielogicznie zrobione hehe
-
- ->|<-
Jaką mam wersje golfa IV
Ja bacząc na ilość Basisów z mega wypasami zastanawiam się czyIaro pisze:czy nie lepiej byloby kupić np. inną wersję od najuboższej
.iigAlisArr pisze:tak było trochę taniej (?)
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- Acid55555
- Użytkownik
- Kontakt:
Jaką mam wersje golfa IV
Ja za to mam highline, a mam manualną klimę i bez komputera pokładowego Za to jakiś pakiet zimowy tj. podgrzewane siedzenia, spryskiwacze reflektorów, kontrolka poziomu płynu od spryskiwaczy
-
- ->|<-
Jaką mam wersje golfa IV
+ podgrzewane dysze spryskiwaczy.Acid55555 pisze:pakiet zimowy tj. podgrzewane siedzenia, spryskiwacze reflektorów, kontrolka poziomu płynu od spryskiwaczy
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- HBM'y,
- W8 pod szyber,