Standardowa dla CompSportukorzen88 pisze:Nie, od audi to osłona jest.gre pisze:To seryjna obudowa silnika ?
A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Odp: A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Re: A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
Ciekawe czy od lambo aventadora by korek pasowałLEWART pisze:a ja wczoraj zamontowałem nowy korek wlewu oleju
mała rzecz a cieszy
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Autko wyczyszczone w środku, wszystko odkurzone, skóra na fotelach wyczyszczona i natłuszczona
http://vorderbuehne.de/9a553" onclick="window.open(this.href);return false;
Odp: A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
To i ja sie pochwale. Rka wyczyszczona w srodku i na zewnatrz. Jak nowa. Nowy zderzaczek w kolorze juz na aucie . I do tego felgi tak oczyszczone ze nie widac ze sa uzywane . Szok.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Dzisiaj doszły nowe tarcze i klocki hamulcowe na tył brembo, jutro zakładam do eruni a pod koniec tygodnia zmiana oleju w silniku
myślałem że w erce są trochę większe klocki - takie klocki mam w swoim bidoklepiestrazak02 pisze:Dzisiaj doszły nowe tarcze i klocki hamulcowe na tył brembo, jutro zakładam do eruni
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Kulon pisze:myślałem że w erce są trochę większe klocki - takie klocki mam w swoim bidoklepiestrazak02 pisze:Dzisiaj doszły nowe tarcze i klocki hamulcowe na tył brembo, jutro zakładam do eruni
Małe ale skuteczne
Myślałem nad EBC ale jednak padło na brembo - zobaczymy jak bedą się sprawowaćkarpi78 pisze:Jednak brembo
Odp: Re: A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
W przypadku tylnych hamulców to stwierdzenie jeszcze przejdzie.strazak02 pisze:Kulon pisze:myślałem że w erce są trochę większe klocki - takie klocki mam w swoim bidoklepiestrazak02 pisze:Dzisiaj doszły nowe tarcze i klocki hamulcowe na tył brembo, jutro zakładam do eruni
Małe ale skuteczne
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Od momentu zlotu w Bełchatowie postanowiłem, że na nowy sezon R nie będzie już serią. Miał być Stage 2 wyszedł 3.
Modyfikację przeprowadziłem w Compsporcie. Firmę każdy zna i nie trzeba dodatkowej wazeliny, żeby ją polecić. Po prostu świetna robota.
Wymieniony:
-układ wydechowy MG Motorsport
-układ dolotowy Audi TTS
-intercooler Audi S3
-oprogramowanie ECU, TCU DSG
Nie powiem, miałem obawy, że po modyfikacji golf straci na nazwijmy to uniwersalności stylu jazdy. Nic z tych rzeczy. Dalej jest zwykłym cywilnym autem po prostu z jeszcze większym zadziorem.
Aha, nie da się zapomnieć, że moje obawy wcześniej rozwiali Rybak i Lewy. Dzięki za pomoc!
Modyfikację przeprowadziłem w Compsporcie. Firmę każdy zna i nie trzeba dodatkowej wazeliny, żeby ją polecić. Po prostu świetna robota.
Wymieniony:
-układ wydechowy MG Motorsport
-układ dolotowy Audi TTS
-intercooler Audi S3
-oprogramowanie ECU, TCU DSG
Nie powiem, miałem obawy, że po modyfikacji golf straci na nazwijmy to uniwersalności stylu jazdy. Nic z tych rzeczy. Dalej jest zwykłym cywilnym autem po prostu z jeszcze większym zadziorem.
Aha, nie da się zapomnieć, że moje obawy wcześniej rozwiali Rybak i Lewy. Dzięki za pomoc!
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Rybak, co około 367km ale temperaturze otoczenia, coś około 5 stopni
Jest R32