Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Jak bym za moje R wpłacił zadatek to nie zgodził bym się żeby nim na pomiary jeździli. Zobaczymy czy zniknie z allegro
Oj jakoś mi się wydaje, że z tym zadatkiem to ściema co by na hamownię nie pojechać...
Za niedługo się tajemniczy klient wycofa bo kredytu nie dostanie i kibel.
Swoją drogą jak ktoś kupuje używkę/zabawkę za 100 koła to chyba powinno go być na to stać niekoniecznie zadłużając się... Ale to moje zdanie jako biedaka
Za niedługo się tajemniczy klient wycofa bo kredytu nie dostanie i kibel.
Swoją drogą jak ktoś kupuje używkę/zabawkę za 100 koła to chyba powinno go być na to stać niekoniecznie zadłużając się... Ale to moje zdanie jako biedaka
-
- ->|<-
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Tak jak mówiłem, pomiaru nie będzie bo 'sroś tam'.miko pisze:Właśnie dzwonił do mnie kolo z komisu, że wczoraj przyjechał klient na Golfa, wpłacił zadatek i jest w trakcie załatwiania kredytu.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
Spokojnie, spokojnie przed chwilą dzwoniłem do tego komisu i dostałem faktycznie taką samą odpowiedz jak miko: w piątek koleś z komisu dostanie odpowiedz czy faktycznie klient dostał kredyt i auto bierze czy nie. Jak nie bierze i miko się jeszcze nie znudził to można dalej podbijać za zhamowaniem.
A powiedzcie mi czy gdyby auto miało nawet te 450 kucy, to czy jest warte tej ceny? 99k
A powiedzcie mi czy gdyby auto miało nawet te 450 kucy, to czy jest warte tej ceny? 99k
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
.:R Z CH ...
" onclick="window.open(this.href);return false;
to chyba nasze...
to chyba nasze...
Korzen d Piatku??? ja jak dzownilem mowi ze do czwartku do 16 a jak nie to bedzie dalej na sprzedaz..
co do ceny moim zdaniem jest wart bo ksozt uturbienia w CS stage 1 to koszt okolo 40 tysiecy... itp...
co do ceny moim zdaniem jest wart bo ksozt uturbienia w CS stage 1 to koszt okolo 40 tysiecy... itp...
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Jeśli fura jest niebita i zadbana to myślę że warto.
Co do nowego właściciela...jak tutaj kiedyś zajrzy czy pojedzie na rolki to go chyba h.. strzeli jak się okaże że 250hp gdzieś uciekło
Co do nowego właściciela...jak tutaj kiedyś zajrzy czy pojedzie na rolki to go chyba h.. strzeli jak się okaże że 250hp gdzieś uciekło
Bilverksted i Trondheim - http://bilhobbyverksted.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
tak:)GTI2007 pisze:Korzen d Piatku???
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Mi mowili do czwartku jutro ma dzownić do mnie... kupa a nie aukcja cos widze... i bede zlosiowi wisial flaszke ... wrrr:( nie lubie przegrywac!!
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Nie wiem do kiedy rezerwacja, konkretnie kazał dzwonić w piatek po 15 jakoś.korzen88 pisze:tak:)GTI2007 pisze:Korzen d Piatku???
edit: myśle że jak auto nie miało jakiś przygód to cena jest bardzo dobra. Z tego co czytałem Rothe raczej nie robi lipy.
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Wczoraj o 13 Golf nadal stał w komisie.
Pozdrawiam
witles :)
witles :)
To może jednak da się podjechać na hamownię... skoro "kredyt" nie wyszedł.witles pisze:Wczoraj o 13 Golf nadal stał w komisie.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Miko, masz jeszcze czas i cierpliwość???zlos pisze:To może jednak da się podjechać na hamownię... skoro "kredyt" nie wyszedł.witles pisze:Wczoraj o 13 Golf nadal stał w komisie.
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7