sprzedaż na allegro
Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
-
- Ma gadane
sprzedaż na allegro
witam,
sprzedałem ostatnio komputer od gazu z instalacją z 2007r napisałem w aukcij
"czyli cała elektrykę wszystko jeździło do ostatniej chwili.
z uwagi iż jest to używane nie udzielam na to gwarancij"
i kupujący mówi że po podłączeniu mojego komputera do jego instalacji komputer nie działa i chce zwrócić to co kupił
jestem osoba prywatna nie prowadzę Żadnej działalności i nie udzieliłem żadnej gwarancji na produkt
Nie wiem co mam zrobić z taką sytuacją gdyż część była używana i to dość długo.
proszę o podpowiedź
sprzedałem ostatnio komputer od gazu z instalacją z 2007r napisałem w aukcij
"czyli cała elektrykę wszystko jeździło do ostatniej chwili.
z uwagi iż jest to używane nie udzielam na to gwarancij"
i kupujący mówi że po podłączeniu mojego komputera do jego instalacji komputer nie działa i chce zwrócić to co kupił
jestem osoba prywatna nie prowadzę Żadnej działalności i nie udzieliłem żadnej gwarancji na produkt
Nie wiem co mam zrobić z taką sytuacją gdyż część była używana i to dość długo.
proszę o podpowiedź
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
sprzedaż na allegro
napisałeś bez gwarancji , jak nie działa to albo kupił nie do tego co potrzeba albo nie umie tego uruchomić . Jak zepsute to niech ci to udowodni
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
-
- Ma gadane
sprzedaż na allegro
no bez gwarancji to chyba kupuje się na własną odpowiedzialność dodam iz na tej instalacij gazowej pojechałem do gazownika i ja zdemontowałem i chodziła
sprzedaż na allegro
Z tego co sie orientuje kazdy kupujacy na allegro nawet od osoby prywatnej ma 10 dni na oddanie przedmiotu w takim stanie jak go kupił takze jesli był sprawny musi wrocic sprawny innej opcji niema . pozdrawiam
PaSiOr by Bombaa....http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=507920
-
- Ma gadane
sprzedaż na allegro
no nie do końca w regulaminie jest allegro ze tylko firma i przedmioty nowe tylko te kup teraz kupujący może oddać wtedy.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: sprzedaż na allegro
bzdury, nie ma takiego zapisu w regulaminiebomba25 pisze:Z tego co sie orientuje kazdy kupujacy na allegro nawet od osoby prywatnej ma 10 dni na oddanie przedmiotu
-
- Ma gadane
sprzedaż na allegro
dokładnie, teraz mi mówi że mnie zgłosi do skarbówki ale zgodnie z przepisami na allegro nie muszę odprowadzać podatku do skarbówki od używanych rzeczy starszych niż 6 miesięcy,
i chce iść do rzecznika praw konsumenta, denerwuje mnie bo wiem na 100% że to było sprawne bo nawet do mechanika na tym gazie dojechałem i wszystko było ok.
i chce iść do rzecznika praw konsumenta, denerwuje mnie bo wiem na 100% że to było sprawne bo nawet do mechanika na tym gazie dojechałem i wszystko było ok.