[mk4] Podświetlana gałka zmiany biegów
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam
Mam pytanie co do podświetlanej gałki zmiany biegów http://moto.allegro.pl/volkswagen-vw-po ... 02574.html.
Właśnie chciałbym sobie taką kupić, tylko chce najpierw poczytać parę opinii na jej temat.
Może ktoś mniał i mi powie czy nie wygląda to tandetnie. Dodam, że mam wnętrze w czarnym kolorze i chciałbym kupić z niebieskim podświetleniem.
Mam pytanie co do podświetlanej gałki zmiany biegów http://moto.allegro.pl/volkswagen-vw-po ... 02574.html.
Właśnie chciałbym sobie taką kupić, tylko chce najpierw poczytać parę opinii na jej temat.
Może ktoś mniał i mi powie czy nie wygląda to tandetnie. Dodam, że mam wnętrze w czarnym kolorze i chciałbym kupić z niebieskim podświetleniem.
[MK4] Podświetlana gałka zmiany biegów
ojciec ma taka w swojej borze tak to wygląda (idealnie zgrywa się z podświetlaniem deski tylko aparat troche oszukał z kolorami)
[MK4] Podświetlana gałka zmiany biegów
Ok dzięki. Ładnie to wygląda. Myślę, że z niebieskim podświetleniem też będzie pasowało.
pytanie.. czy to podświetlenie nie przeszkadza podczas jazdy nocą.. da się tą gałkę podłączyć tak żeby ew. móc ją ściemnić pokrętłem razem z oświetleniem deski rozdzielczej.. ??
Mam i polecam w nocy absolutnie nie przeszkadza ładnie wszystko zgrywa sie z kolorystyką w aucie
podłączasz pod reszte oświetlenia i normalnie się zciemnia tym pokrętłem jak wszystkie inne przyciski i zegarylayt pisze:pytanie.. czy to podświetlenie nie przeszkadza podczas jazdy nocą.. da się tą gałkę podłączyć tak żeby ew. móc ją ściemnić pokrętłem razem z oświetleniem deski rozdzielczej.. ??
-
- Nowicjusz
Re: [mk4] Podświetlana gałka zmiany biegów
witam ostatnio postanowiłem wymienić gałkę na podświetlaną oraz mieszek bo był już zużyty wszystko fajnie do czasu kiedy już złożyłem gałkę oraz założyłem oraz osadziłem mieszek w konsoli . Mianowicie tu pojawił się problem podczas skręcania konsoli ( tej od zapalniczki " powiedzmy " ) razem z tą od hamulca ręcznego mam "prawie" połamane te plastiki do których wkręca się te śruby ( torx ) podejrzewam że już wcześniej było to wyłamane ale jakoś się trzymało teraz jest problem bo wystarczy " wrzucić " 4 bieg a cała konsola chodzi ( ta od zapalniczki ) gdzie dostane coś takiego , nowa konsola albo jak to inaczej " załatwić " poskręcać czy coś . Proszę o porady dzięki
- bruzdi29
- Gadatliwa bestia
- Auto: Skoda Superb 2010 combi PLATINUM
- Silnik: CFGB
jak jestes z zabrza to sie odezwij na pw jak jeszcze to potrzebujesz !
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=400126" onclick="window.open(this.href);return false; TEMAT AKTUALIZOWANY ! 09.08.2013 !
1.9 TDI AHF 110 KM ---> 140 KM na eibach-ach
Kupię :
Tunel środkowy przedni
Sprzedam części do mkIV :
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=544829" onclick="window.open(this.href);return false;
1.9 TDI AHF 110 KM ---> 140 KM na eibach-ach
Kupię :
Tunel środkowy przedni
Sprzedam części do mkIV :
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=544829" onclick="window.open(this.href);return false;
Panowie, kupiłem taką gałkę i jak niektórzy wiedzą ona jest na takie 3 sruby jakby zaciskowe, kiedy przykręcę gałkę mocno tak żeby dobrze się trzymała to nie moge wrzucic wstecznego, dopiero jak poluzuje to mogę ale wtedy gałka trochę lata. Jak się z tym uporaliście?
Było:
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
Jest:
- Malik
- Skaryfikejszyn Modyfikejszyn
Re: [mk4] Podświetlana gałka zmiany biegów
kolego nowy tunel w aso 260 pln bo się dowiadywałemswietlik666 pisze:witam ostatnio postanowiłem wymienić gałkę na podświetlaną oraz mieszek bo był już zużyty wszystko fajnie do czasu kiedy już złożyłem gałkę oraz założyłem oraz osadziłem mieszek w konsoli . Mianowicie tu pojawił się problem podczas skręcania konsoli ( tej od zapalniczki " powiedzmy " ) razem z tą od hamulca ręcznego mam "prawie" połamane te plastiki do których wkręca się te śruby ( torx ) podejrzewam że już wcześniej było to wyłamane ale jakoś się trzymało teraz jest problem bo wystarczy " wrzucić " 4 bieg a cała konsola chodzi ( ta od zapalniczki ) gdzie dostane coś takiego , nowa konsola albo jak to inaczej " załatwić " poskręcać czy coś . Proszę o porady dzięki
pewnie juz dawno ogarnal ten tunel albo nawet samochod sprzedal
Było:
Jest:
Jest: