Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Komora silnika wygląda super, wnętrze ciut nie s klasa Jest naprawdę dobrze
Re: Jetta\Bora VR5 by GranuL
Gumiś 89 pisze:polecam się na przyszłość na każdy temat i w każdej sprawieGranuL pisze:i podziękowania dla Gumisia za odboje które skrócą mi skok tylnych amorków dzięki czemu można zejść niżej.
Widzę stosujesz zasadę, dzień bez modów dniem straconym
to moje motto najskromniejszy mod lub porządne sprzątanie to cenna rzecz
Jetta\Bora VR5 by GranuL
GranuL jak tak patrzę na Twoje 19" (kozak) to teraz się zastanawiam dlaczego u siebie nie założyłem chociaż 18" ale jednak wygrał u mnie zdrowy rozsądek >> 17" - chyba się starzeję
Mój Borewicz >>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=453579" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetta\Bora VR5 by GranuL
zawsze możesz 19" wstawić 17" z mocną glebą jest ok choć dla mnie najmniejsze koło to 18" musi być.
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Zgodzie sie jak chcesz żeby było fajnie to minimum 18"
Pod maską brakuje ci tylko osłony na aku i będzie fajnie
Pod maską brakuje ci tylko osłony na aku i będzie fajnie
Jetta\Bora VR5 by GranuL
gruba Borówka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=489917" onclick="window.open(this.href);return false; <- moje MK2 , W 2k15 na 17" azevach, zapraszam do oglądania i komentowania!
- MariuszPrusia
Jetta\Bora VR5 by GranuL
GranuL, mam nadzieję że w szaleńczej jeździe po przewody nie spadł ci łańcuch w jednośladzie Teraz będzie KOT ! Właśnie muszę sobie jakiś rower zakupić : )
MariuszPrusia, czerwone przewody zapłonowe, towar deficytowy praktycznie niedostępny, ale nie dla Granula
MariuszPrusia, czerwone przewody zapłonowe, towar deficytowy praktycznie niedostępny, ale nie dla Granula
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Gumiś 89, prawdę rzeczesz Panie.
To nic bo dziś je wymieniałem i świece osobiście z kumplem i powiem że ****..**** roboty bo nie ma jak ich wyjąć i się urywają przewodu i weź tu panie teraz końcówkę wyjmij bez demontażu kolektora. Ale udało się i teraz jestem spokojny że mam nowe świece i kable. Myślę o rozrządzie jeszcze bo coś tam jeszcze szeleści i się zastanawiam czy to ruszać cz nie ale to na pewni nie na ten sezon
przód siedzi
" onclick="window.open(this.href);return false;
mała sesja
To nic bo dziś je wymieniałem i świece osobiście z kumplem i powiem że ****..**** roboty bo nie ma jak ich wyjąć i się urywają przewodu i weź tu panie teraz końcówkę wyjmij bez demontażu kolektora. Ale udało się i teraz jestem spokojny że mam nowe świece i kable. Myślę o rozrządzie jeszcze bo coś tam jeszcze szeleści i się zastanawiam czy to ruszać cz nie ale to na pewni nie na ten sezon
przód siedzi
" onclick="window.open(this.href);return false;
mała sesja
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Powiem ci że super usiadł
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=486014" onclick="window.open(this.href);return false;
- MariuszPrusia
Jetta\Bora VR5 by GranuL
GranuL, te tabliczkę to mi inaczej zamontuj bo pruje efekt
Ja tu widzę V6 Pakiet teraz
Ja tu widzę V6 Pakiet teraz