witam,
mam do was takie pytanie.. znalazlem 2 wzmianki na forum ale dotyczyly tylko tej anteny po czesci..
mysle nad zakupem anteny takiej jak w temacie, ale jedni mowia ze jest spoko inni ze szkoda kasy i zachodu.. moze ktos ma i uzywa albo mial i uzywal i moglby sie wypowiedziec. (kazda opinia sie przyda )
jak to bedzie dzialac w porowniu do mojego obecnego zestawu --- mam radio president johny III i uzywam anteny president missouri.
z gory dzieki za pomoc
pzdr
ANTENA SIRIO TRIFLEX CB/FM/GSM
Od misuri będzie gorzej działać, wszystko chodzi gdzieś na poziomie flofydy. Nadawanie raczej kiepskie ale odbiór nawet dosyć.
Jak masz miejsce to możesz pomyśleć o podstawie sirio twin car plus antena omega 27 zdecydowanie lepiej się tego używa.
Jak masz miejsce to możesz pomyśleć o podstawie sirio twin car plus antena omega 27 zdecydowanie lepiej się tego używa.
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Macałem, używałem, nie polecam. Chyba że chcesz używać wyłącznie w kolumnie. Na trasie nie robi to roboty.
Lepiej zainwestować np. w popularnego helikalnego Pirata który jest 2/3 tańszy i ma dużo lepsze parametry.
Lepiej zainwestować np. w popularnego helikalnego Pirata który jest 2/3 tańszy i ma dużo lepsze parametry.
Rust is lighter than carbon fiber