[B5 3B] Silver & Black ! Smoked, gwint, ciemne lampy tył !
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
konrad141, Przecież nie ma miejsca na tablicę
- DzigiGTI
- Special Edition
- Kontakt:
No i pięknie
powiem Ci że mnie zaskoczyłeś pozytywnie
A znając temat Trójeczki niemal na pamięć nie trzeba się martwić o Passata,zresztą już na początku tematu widać że My nie potrafimy mieć auta Dupovwóz,czy Cywilki...bo i tak zawsze jest coś do zrobienia..i zawsze może być lepiej
Oby tak dalej i do przodu...do pełni szczęścia brakuje już chyba tylko pogody
P.S Smmoked przód miażdży system totalnie
powiem Ci że mnie zaskoczyłeś pozytywnie
A znając temat Trójeczki niemal na pamięć nie trzeba się martwić o Passata,zresztą już na początku tematu widać że My nie potrafimy mieć auta Dupovwóz,czy Cywilki...bo i tak zawsze jest coś do zrobienia..i zawsze może być lepiej
Oby tak dalej i do przodu...do pełni szczęścia brakuje już chyba tylko pogody
P.S Smmoked przód miażdży system totalnie
- golf3dawid
- Forum Master
Elegancko
Nawet to czarne koło mi pasuje , nie planujesz malowania listew w kolor ? Myślę , że autko zyskało by na wyglądzie Swoją drogą to miał być tylko dupovwoz Przy takim ustawieniu gwintu lajtowo się smiga , jesli mowa o praktycznym aucie które robi jakis tam znaczny przebieg w miesiącu ?
Szerokości
Nawet to czarne koło mi pasuje , nie planujesz malowania listew w kolor ? Myślę , że autko zyskało by na wyglądzie Swoją drogą to miał być tylko dupovwoz Przy takim ustawieniu gwintu lajtowo się smiga , jesli mowa o praktycznym aucie które robi jakis tam znaczny przebieg w miesiącu ?
Szerokości
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
DzigiGTI,
golf3dawid, Przecież wysoko stoi Ja jakoś szczególnie nie odczuwam, że jest obniżony. Dobrze się jeździ A przebiegi to hyyymm od kupna 15 tys kilometrów
A listwy zostają czarne
golf3dawid, Przecież wysoko stoi Ja jakoś szczególnie nie odczuwam, że jest obniżony. Dobrze się jeździ A przebiegi to hyyymm od kupna 15 tys kilometrów
A listwy zostają czarne
- DzigiGTI
- Special Edition
- Kontakt:
Czarna listwa nie jest zła,daje dobry kontrast..o ile się dba o nią...dobrze też gra z dokładkami
super passat ;p ale tablice z przodu to bym zarzucil za szybe ;p
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=489917" onclick="window.open(this.href);return false; <- moje MK2 , W 2k15 na 17" azevach, zapraszam do oglądania i komentowania!
- golf3dawid
- Forum Master
Dzieje się coś ?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
golf3dawid, Na dniach będzie się działo
Do wymiany 2 wachacze i niestety albo stety pójdzie do góry, będzie robił za typowego dupowoza
Jest cabrio to passaat wraca w sumie w serie, nawet nie wiem czy alu zostawię.
A no i jak wrócę (o ile wrócę) z Anglii to będę zmieniał instalację LPG - cały przód bo tą co mam to jakaś włoska i już jej zaczyna odwalać.
Do wymiany 2 wachacze i niestety albo stety pójdzie do góry, będzie robił za typowego dupowoza
Jest cabrio to passaat wraca w sumie w serie, nawet nie wiem czy alu zostawię.
A no i jak wrócę (o ile wrócę) z Anglii to będę zmieniał instalację LPG - cały przód bo tą co mam to jakaś włoska i już jej zaczyna odwalać.
- DzigiGTI
- Special Edition
- Kontakt:
Nie rozbieraj Passka....dupovwóz też musi być piękny
Odp: [B5 3B] Silver & Black ! Smoked, gwint, ciemne lampy ty
Już postanowione. Passat stał się takim trochę roboczym wozem i pójdzie do góry.
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2