Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora VR5 by GranuL - Projekt wykonany
W temacie cisza bo czas na modzenie się skończył teraz tylko detaling grill wczasy woda opalanie no i zlotów zwiedzanie. Są już konkretne plany na następny sezon także jak się wylenię i odpocznę to zaczniemy się po wakacjach bawić dolotem wydechem no i programem. Wszystkim życzę wspaniałej pogody może się spotkamy na zlotach
AIR też jest w planach na ten sezon ale CIIIIIiiii.. sza bo żona śledzi od czasu do czasu temat i patrzy w portfel
Ja pracuję nad autem zimą a latam odpoczywam hehe. Tym bardziej, że autko będzie dla żony w przyszłości bo ja poluję na C6 ale to spory kawałek czasu bo jeszcze stoją dość drogo.
Ja pracuję nad autem zimą a latam odpoczywam hehe. Tym bardziej, że autko będzie dla żony w przyszłości bo ja poluję na C6 ale to spory kawałek czasu bo jeszcze stoją dość drogo.
miskieusz, c5 już miałem teraz c6 obiecałem sobie że wrócę do mojej miłości ale z c6
- Szymon Jarosz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No kurczaki,dawno minie tu nie bylo GranuL, gratuluje Ci swietnie zmodzonej Borowki ,naprawde jest czego pozazdroscic
Relacja z VAG Weekendu było MEGA!!!!
Auto zostało docenione za zadbane wnętrze czyli jednak regeneracja skór się przydała Zgarnąłem II miejsce za wnętrze choć nie wiem jakim cudem bo konkurencja była o wiele lepsza Przy aucie nowe mody się zaczynają no i sesja za sesją
Dziś leci 2.5calowy przelot i czekam na dolot także będzie nie tylko błyszczeć ale i hałasować ;D
Auto zostało docenione za zadbane wnętrze czyli jednak regeneracja skór się przydała Zgarnąłem II miejsce za wnętrze choć nie wiem jakim cudem bo konkurencja była o wiele lepsza Przy aucie nowe mody się zaczynają no i sesja za sesją
Dziś leci 2.5calowy przelot i czekam na dolot także będzie nie tylko błyszczeć ale i hałasować ;D
gruba furka to i doceniona została;)
będzie mruczał ciekawie widzę, jakiś super tłumik planujesz?
będzie mruczał ciekawie widzę, jakiś super tłumik planujesz?
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
gratulacje
Coś konketniej napisz o dolocie bo ciekawy jestem, kolektor też będziesz wymieniał? planujesz pomiar mocy po tych zabiegach?
Coś konketniej napisz o dolocie bo ciekawy jestem, kolektor też będziesz wymieniał? planujesz pomiar mocy po tych zabiegach?
Panowie mam film i powiem tak na samiutkim przelocie 2.5 cala ryczy jak wściekły nie powiem że nie ryczy źle ale myślę że F1 jest cichsza no i nie da sie odpalić go nie wkurzając sąsiadów nie ma mowy już o jeździe. Jak dałem w palnik to aż ludzie uszy zatykali. Jutro wstawiam do końcowy tłumik na czas póki nie przyjdzie na zamówienie od PROexa A tym czasem jak obiecałem na VAG Weekendzie jest nowy fant i nowy patent. Ludzie pytali mnie się czemu nie mam V6 dokładki na froncie. Koncepcja była montażu dokładki od renoult laguny starej - pięknie się komponuje i jest nie do zniszczenia uwierzcie mi nikt tego nie ma a ja to przymierzałem i lepiej jak dokładka od Cupry siedzi. Lecz patent jest jeszcze lepszy
heh miałem nie mówić ale myślę, że ameryki nie odkryłem. Wpada blenda od audi s3 także będą i halogeny hehehe
[youtube][/youtube]
heh miałem nie mówić ale myślę, że ameryki nie odkryłem. Wpada blenda od audi s3 także będą i halogeny hehehe
[youtube][/youtube]
-
- Nowicjusz
brzmi jak potwór jakiś... jak wiewiórki uciekają to jeszcze przetestuj na ssakach leśnych wyślij na PW jak możesz skąd dorwałeś ori żarniki i jaka cena.
GranuL, głośny:p trochę jak klekot brzmi;)
poka resztę fantów:)
poka resztę fantów:)
Już naprawione wpadł końcowy wydech i jest soczyście słychać już VRkę ale jeszcze to nie to bedę walczył do końca bo teraz jest kultura a brak jeszcze trochę mu werwy
walcz walcz bo dzwięk przy tym silniku może być pięknyGranuL pisze:bedę walczył do końca