VW VENTO harlekin
Moderator: G0 Karcio
VW VENTO harlekin
co się dzieje z harlekinem???Arcaj pisze:ciapek powoli umiera
viewtopic.php?f=87&t=464274&p=5591825#p5591825" onclick="window.open(this.href);return false; FIRE&ICE
viewtopic.php?t=291699" onclick="window.open(this.href);return false; GTI <sprzedany>
viewtopic.php?t=291699" onclick="window.open(this.href);return false; GTI <sprzedany>
VW VENTO harlekin
No to czas na aktualizaje
Z nowości wpadł air i out zrobiły soczewki reszta została
Reszta zdjęć w albumie na fb: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 007&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Z nowości wpadł air i out zrobiły soczewki reszta została
Reszta zdjęć w albumie na fb: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 007&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
VW VENTO harlekin
KrzychuGT, dobrze powiedziane
Arcaj, jest mistrz. Napisz coś więcej o sprzęcie. Jakie okucia ? ile litrów?
Arcaj, jest mistrz. Napisz coś więcej o sprzęcie. Jakie okucia ? ile litrów?
Mój kibel R32 wsadzamy Vortecha=======>
jedni kupują coraz nowsze, a drudzy coraz starsze
SWAPY 6v, 8v, 10v, 12v, 16v, 20v 24v i inne cuda
VW VENTO harlekin
no i wkońcu coś się pokazało, poleciałeś na grubo z tym airem
viewtopic.php?f=87&t=464274&p=5591825#p5591825" onclick="window.open(this.href);return false; FIRE&ICE
VW VENTO harlekin
wszystko jest od mapeta średni zestaw
Soczewka wyleciała bo nie pasuje trochę do stylu, te lampy lepiej pasują
Soczewka wyleciała bo nie pasuje trochę do stylu, te lampy lepiej pasują
VW VENTO harlekin
Widziany we Wrocławiu w sobotę, dobrze się prezentuje!!! Pozdrowienia od Ekipy Szanuj-sie.pl z niebieskiego Busa T3
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
VW VENTO harlekin
Arcaj, a ja cie widuje w Milinie przy sklepie ty tam mieszkasz czy co
VW VENTO harlekin
Witam kolege z okolic widziałem Vento kilka razy w Kątach- petarda.
Truck driving it's not a job, it's a LIFESTYLE...
Re: VW VENTO harlekin
on jest po prostu alkoholikiemjaro90 pisze:Arcaj, a ja cie widuje w Milinie przy sklepie ty tam mieszkasz czy co
pozdro Arcaj fajny ciapek
VW VENTO harlekin
Cześć Pany,
Długo się nie odzywałem, ale projekt wcale nie stał tylko. ciapek dostał trochę rzeczy. Koła z RS'a na RF'a i motorownia z diesla1.9 na benzin 3.2 projekt wcale nie jest skończony jedziemy dalej z tematem
Pzdr
Długo się nie odzywałem, ale projekt wcale nie stał tylko. ciapek dostał trochę rzeczy. Koła z RS'a na RF'a i motorownia z diesla1.9 na benzin 3.2 projekt wcale nie jest skończony jedziemy dalej z tematem
Pzdr