Rurka od spłytu turbiny
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Rurka od spłytu turbiny
Witam. Panowie potrzebuje pomocy. Chodzi o rurkę spływu oleju do turbo. Na zdjęciu zaznaczyłem małe wygięcie tam gdzie się wkręca śrubki. Po przykręceniu rurku do turbo (narysowany szkic) na środku jest szczelina i ucieka olej i nie chcę zajechać turbiny??? Czy jest jakaś możliwość wyprostowania tego bo objeździłem wszyskie szroty u mnie w okolicy i do afn nie ma nigdzie. ASO chce za przewód 377 zł.
Proszę o pomoc...
Podaje jeszcze nr katalogowy, może ma ktoś na sprzedaż z jakiegoś silnika 028145736AB.
Proszę o pomoc...
Podaje jeszcze nr katalogowy, może ma ktoś na sprzedaż z jakiegoś silnika 028145736AB.
Rurka od spłytu turbiny
dokladnie. najlepiej oddac tam gdzie planuja glowice, bloki itp..... zrobia za pare grozy i na bank bedzie rowno.
Rurka od spłytu turbiny
Papierem ściernym grubym np na szkle można? a później np. 800 żeby nie było wżerów???
Rurka od spłytu turbiny
na szkle ale podpartym czyms sztywnym i rownym badz na jakiejs matrycy..... mozesz jechac papierem badz tak jak pisalem oddac do takiego zakladu. Pewnie nie zrobia na miejscu a skasuja grosze moze z 40 pln ale masz swiety spokoj. Jakc chesz papierem to zaczalbym takim okolo 180 potem przejechal papierem z gradacja kolo 300 i skoczyl na 600 lub drobniejszym
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Rurka od spłytu turbiny
tam jest uszelka
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Rurka od spłytu turbiny
tylko chlopak musi miec najpierw rowna powierzchnie zeby ta uszczelka cos dala
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Rurka od spłytu turbiny
sam planowałem i dorobiłem uszczelkę. jeździ już drugi rok.
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
Rurka od spłytu turbiny
Witam.
Uszczelka była tylko nie była w stanie zakryć tej nierówności. W sobotę rano zawiozłem do zakładu, gdzie planują głowicę. Poczekałem 30 minut ( akurat był czas żeby zajechać na zakupu). Skasowali mnie 20 PLN i jest jak nówka. Założyłem od razu nową uszczelkę i jest git.
Pozdrawiam...
Uszczelka była tylko nie była w stanie zakryć tej nierówności. W sobotę rano zawiozłem do zakładu, gdzie planują głowicę. Poczekałem 30 minut ( akurat był czas żeby zajechać na zakupu). Skasowali mnie 20 PLN i jest jak nówka. Założyłem od razu nową uszczelkę i jest git.
Pozdrawiam...