[MK1] Lx ABF 2.0 16V by Emii
Moderator: G0 Karcio
aikon353, Mam, ale też zajęta
Rydzu, ...a właśnie o cyckach miałam chęć wspomnieć "Cycki to zajebista rzecz, uważam że powinna je mieć każda Kobieta"
To fakt, po 1 odrzuconym zgłoszeniu MK1 przeszło kolejną serie modyfikacji ( małych, ale wymagających wkładu pracy ) jeśli po raz kolejny dostanie NIE pojedę żeby zwyczajnie świetnie się bawić
Rydzu, ...a właśnie o cyckach miałam chęć wspomnieć "Cycki to zajebista rzecz, uważam że powinna je mieć każda Kobieta"
To fakt, po 1 odrzuconym zgłoszeniu MK1 przeszło kolejną serie modyfikacji ( małych, ale wymagających wkładu pracy ) jeśli po raz kolejny dostanie NIE pojedę żeby zwyczajnie świetnie się bawić
emii1807, trzeba umieć korzystać z tego czym obdarzyła nas natura. Faceci mają ograniczone możliwości, bo czasem ani my ładni ani elokwentni (to auta sobie robimy), kobiety mają inne atuty (dodatkowo) i jak z nich korzystają to tylko z korzyścią dla wszystkich.
Auto jest naprawdę zrobione z pomysłem, inne, kobiece a to nie znaczy że gorsze. Jeszcze przyjdzie czas że wypłynie na szersze wody. Baw się dobrze i działaj w SWOIM kierunku.
Auto jest naprawdę zrobione z pomysłem, inne, kobiece a to nie znaczy że gorsze. Jeszcze przyjdzie czas że wypłynie na szersze wody. Baw się dobrze i działaj w SWOIM kierunku.
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
1. Odświeżyć lakier,
2. Air Ride lub zawieszenie gwintowane
3. koło ( BBs )
4. swap
5. klin komory
6. nowy środek
Niestety spełniam tylko punkty 1 , 2 i 4 to za malo nie spełniam więcej niż połowy warunków <żart>
2. Air Ride lub zawieszenie gwintowane
3. koło ( BBs )
4. swap
5. klin komory
6. nowy środek
Niestety spełniam tylko punkty 1 , 2 i 4 to za malo nie spełniam więcej niż połowy warunków <żart>
- maj0nez
- VR6 user
- Kontakt:
maj0nez, wiesz mam koło jedyne w Polsce i raczej mało spotykane myślałam ,że to jest ok. Nie będę się doszukiwać spróbuję za rok nie pod Vag Event robie autko
- herbiasty
- Forum Master
- Kontakt:
Ja powiem tak...
Twoje auto jest naprawdę fajne, tym bardziej że robione przez kobietę to juz w ogóle szacunek! Ja chylę czoła!
Jednak w PL jest bardzo dużo bardzo grubych MK1 z potężnym pier**lnieciem i ciężko jest się przebić.
Twój projekt jest stosunkowo świeży i jeszcze zrobisz go na 100%
Nie masz czego się wstydzić, ale aby było wyżej wymienione to sama napisałaś, do ogarnięcia komora i kilka nietypowych detali.
Ja śledzę temat od kiedy powstał i wiem że dasz radę
BTW. tez mam kolo jedyne w PL i wiem jakie to fajne
Twoje auto jest naprawdę fajne, tym bardziej że robione przez kobietę to juz w ogóle szacunek! Ja chylę czoła!
Jednak w PL jest bardzo dużo bardzo grubych MK1 z potężnym pier**lnieciem i ciężko jest się przebić.
Twój projekt jest stosunkowo świeży i jeszcze zrobisz go na 100%
Nie masz czego się wstydzić, ale aby było wyżej wymienione to sama napisałaś, do ogarnięcia komora i kilka nietypowych detali.
Ja śledzę temat od kiedy powstał i wiem że dasz radę
BTW. tez mam kolo jedyne w PL i wiem jakie to fajne
RC-Motorsport
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
- michaltrzebnica
- Ma gadane
trafiłem przez przypadek, ale chyba zostanę na dłużej gratulacje za osiąganie zamierzonego calu i szacuneczek za kobiece podejście do tematu . pozdr !
Swietny golfik tym wieksze brawo ze wlascicelem jest kobieta z taka pasja co do Vag eventu to faktycznie w dziedzinie mk1 jest spora konkurencja ale nie teraz to za rok?:D
Piękny samochód i piękna właścicielka z pięknym podejściem do tematu,czego chcieć więcej od życia Jestem pełen podziwu dla samozaparcia w świecie zdominowanym przez mężczyzn. Mam nadzieję że pojawi się więcej kobiet z taką pasją bo niestety u nas to jeszcze mało spotykane. Szacunek i oby tak dalej
Będę śledził, POWODZENIA!
Będę śledził, POWODZENIA!
"Lamborghini to esencja wszystkiego, co sprawia, że samochody są interesujące, ekscytujące i cudowne. A my musimy je za to kochać" Jeremy Clarkson
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=458308 Mk2 WOB Edition by lukas640
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=458308 Mk2 WOB Edition by lukas640
lukas640,
Damus899,
michaltrzebnica,
herbiasty,
Bardzo dziękuję za te miłe słowa <zawstydzona> a tym czasem. . .
Chwalę się. . .
GRATULUJEMY
Twoje Auto przeszło pozytywnie selekcje na IV zlot Cultstyle.pl
Twój numer referencyjny to: CS35
Damus899,
michaltrzebnica,
herbiasty,
Bardzo dziękuję za te miłe słowa <zawstydzona> a tym czasem. . .
Chwalę się. . .
GRATULUJEMY
Twoje Auto przeszło pozytywnie selekcje na IV zlot Cultstyle.pl
Twój numer referencyjny to: CS35
- maj0nez
- VR6 user
- Kontakt:
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
emii1807, Gratuleren
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2