ja zostawiłem Uli Rybaka kilka fajnych naklejek, więc proś Ule to ci dakorzen88 pisze:p.s. naklejki na golfa chce zamówić ale nie mogę się zdecydować jaki napis wybrać...
Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Fajne fotyLEWART pisze:są juz pierwsze fotki
https://www.facebook.com/media/set/?set" onclick="window.open(this.href);return false; ... 958&type=1
Wróciliśmy bez problemu i (chyba) bez punktów. Autko jeszcze bangla, kierownik troszkę zmęczony burzliwymi wieczorami i zapełnionymi dniami
p.s. Glacę mam czerwoną jak - z pogodą tylko Jaro przesadził, zamówił jakąś hawajską
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
- Formula R Racing
- Ma gadane
a ja musialem zostac w domku ale za rok moze na stage 4 przyjade jak tam eRki pozkazaly klase ?
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a mi chyba przyjdzie fotka, chociaż nie jestem pewien czy to mrugnęło mi czy jakiemuś gościowi przede mna...
Dotarłem i ja, przed Pniewami jazda wahadłowo przez wypadek, w Łodzi małe korki... ale najważniejsze, że my i pozostali bez większych przygód.
Rybak jeszcze raz gratki za organizację...
Czekamy na fotki i filmy...
Rybak jeszcze raz gratki za organizację...
Czekamy na fotki i filmy...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
A ja ciesze się, że mogłem wreszcie poznać wszystkich ludzi i auta z R gruppe o których przez rok słuchałem opowiadań u Rybaka =] Impreza na lotnisku i przy grillu na bardzo wysokim poziomie, no i nawet mi udało się na 1/4 mili pokillować trochę
Audi A3 2.0TQ 250 KM i 384 Nm by TuneUp Gdańsk
dzięki Jaro za przyjęcie
dzięki Lewy za transfer
dzięki wszystkim za atmosferę i towarzystwo
pozdro
dzięki Lewy za transfer
dzięki wszystkim za atmosferę i towarzystwo
pozdro
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Daliśmy radęFormula R Racing pisze: jak tam eRki pozkazaly klase ?
Sprawnościówkę Jaro i Lewy podnieśli na taki poziom, że niektórzy nie ogarniali jak to możliwe żeby wieśwageny tak fruwały po trudnym torze. A na koniec Korzeń pojechał swoim seryjnym GTI szybciej od M5tki, czym dobił gwoździa (dla niektórych) za głęboko
Na 1/4 mili zaskoczeniem był pietia, którego R20 miało megamocne starty a kierownik megakrótkie czasy RT.
Potworek jeździł spokojnie i jednostajnie
Dzięki chłopaki za miłe słowa,starałem się jak mogłem żeby wszystko wypaliło.Czas i upalna pogoda nie pozwoliły zrealizować wszystkich planów,ale i tak chyba nikt się nie nudził Naprawdę ciężko będzie komukolwiek stworzyć (zorganizować) taką zajebistą grupę pozytywnych "świrów" Teraz tylko nie wiem czym przyjadę na następny zlot,bo skrzynię w Golfie najwcześniej dam radę zrobić zimą Zgłupiała całkowicie, nie wie,który bieg ma wrzucić,ale i tak wcześniej już przeczuwałem,że tego zlotu nie przeżyje.Jeszcze raz chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za przybycie(a większość miała do przejechania kupę kilometrów),frekwencja R-Grupy była niemalże stu procentowa,nie przyjechał tylko jeden...Pozdrowionka
tak na szybko
[youtube][/youtube]
coś tam jeszcze podłubie ale na większości materiału ręce mi drżały
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony pn cze 24, 2013 12:28 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
Najlepszy kawałek filmu to 8-14s. Rybak MistrzKulon pisze:tak na szybko
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest R32
Jeszcze ciepłych prawie 6 minut filmu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Też dojechalem, wczoraj oczywiście Ja również chciałbym podziękować Jarkowi za organizację bo miał naprawdę sporo pracy, Asia natomiast dziękuje Ci za rybki bo były, jak Ty to Jarku zwykłeś mówić, "bono" Zlot jak najbardziej udany, ekstra miejscówka (komary do eksterminacji), ludzie również całkiem całkiem ( ), trochę Szczecina lizneliśmy, no i była chwila żeby mocniej w podłogę wcisnąć pedał gazu. Po raz kolejny stwierdziłem, że powinienem mieć lepszy hamulec No i mamy kilku detailerów w .:Rodzinie co mnie również niezmiernie cieszy. A teraz oddawać puchary bo ja nic nie dostałem Czekam na więcej zdjęć i.:RTv Piotrka.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20