podwyższone zawieszenie golf 4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Koleżanki i Koledzy mam problem kupiłem golfika 4 1,9 TDI 74kw. Jest to autko z podwyższonym zawieszeniem.
W czym problem. O tuż wysiadają mi amorki przednie i nie mam pojęcia czy to są zwykłe amorki typowe jak do każdego modelu, czy niestety jakieś nietypowe?
Proszę o pomoc bo jak zadaję pytanie w sklepie to rozkładają ręce.
W czym problem. O tuż wysiadają mi amorki przednie i nie mam pojęcia czy to są zwykłe amorki typowe jak do każdego modelu, czy niestety jakieś nietypowe?
Proszę o pomoc bo jak zadaję pytanie w sklepie to rozkładają ręce.
ETKA mówi, że jest wersja "amortyzator dla samochodów z wyposażeniem do jazdy po złych drogach". Nr OEM amora przedniego 1J0413031AM. To chyba będzie to.
Gran Turismo Iniezione
-
- Nowicjusz
Re: podwyższone zawieszenie golf 4
Dziękuję bardzo. Pomogłeś mi kolego bardzo. Skontaktowałem się też z kolegą który ściągnął mi to autko z Niemiec i on powiedział mi, że tego golfa kupił od geodety. Więc to by się zgadzało, że mam zawieszenie do jeżdżenia po złych drogach. Jeszcze raz dziękuję. Amorki po tym numerze który mi podałeś znalazłem w necie.
O , to moze zapodasz jakies fotki tego golfa ( bardzo bi mi sie przydało takie zawieszenie w moim golfie na rybki)
-
- Nowicjusz
Dodam jeszcze (nie chwaląc się, tylko się z tego bardzo cieszę ), Płyta pod silnikiem też jest nietypowa, bo jest z około 3mm aluminium.
Ciekawe czy da się takie amory zamontować bo "normalnej" wersji. Swoją drogą, jak się na tym jeździ ? Zakręty itp.
-
- Nowicjusz
Rewelacja bo zawieszenie jest sztywniejsze. Próbowałem to autko na niemieckich autostradach i wszystko ok!