Tuba do VW Tiguana?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Tuba do VW Tiguana?
Witam chciałbym się zapytać jaką polecacie firmę, która zajmuje się produkcją tub do samochodów. Przeglądałem ostatnio jakieś aukcje i zastanawiam się nad zakupem subwoofera firmy PEIYING ALIEN ale nie wiem czy jest to dobra firma a drugą opcją jest coś z JBL. Mógłby mi ktoś coś pomóc wybrać, doradzić?
-
- Mały gagatek
Tuba do VW Tiguana?
To tuba czy sub
Po raz piszesz " ... tub do samochodów " a potem " zakupem subwoofera "
Jeśli chodzi o doradzanie każdy Ci tu powie że skrzynia broń Boże tuba Napisz też czego oczekujesz od sprzętu jakiej muzyki słuchasz i do ilu $$$
PS.
JBL , magnat itp. to marketówki nie oczekuj zbyt wiele po nich
Po raz piszesz " ... tub do samochodów " a potem " zakupem subwoofera "
Jeśli chodzi o doradzanie każdy Ci tu powie że skrzynia broń Boże tuba Napisz też czego oczekujesz od sprzętu jakiej muzyki słuchasz i do ilu $$$
PS.
JBL , magnat itp. to marketówki nie oczekuj zbyt wiele po nich
Tuba do VW Tiguana?
Cena to tak myślę, że do max 450zł. A bo nie wiem już jak to nazwać. Mam jeszcze jeden model na oku jest to PEIYING PY-BB300X o mocy 500W. Głównie słucham Hip-Hopu, ale jakieś inne też czasami. Nie mam żadnych wybrzydzeń co do muzyki. Oczekuję raz, że dobrej jakości dźwięku to chyba głównie. Drugą rzeczą co przeraża mnie to montaż w Tiguanie bo nie wiem jak to załatwić czy czegoś nie zepsuję. Radio standardowe mam z navi więc jakoś chyba problemu z tym nie powinno być?
-
- Mały gagatek
Tuba do VW Tiguana?
Wystarczy pociągnąć kabel plusowy z aku ( plus bezpiecznik ) minusowy poszukać w bagażniku , nie wiem jakie ma wyjścia do radyjko ale musisz mieć jedno RCA ( białe czerwone ) i takim kablem do wzmaka . Jeśli chodzi o kable to kupisz gotowe zestawy chodź lepiej zainwestować i kupić coś raz a porządnie bo dojrzewam że kiedyś pokusisz się o coś lepszego Ładnie wygląda ten peiying chodź podejrzewam że to nie gra Co do sprzętu niech się koledzy wypowiedzą
PS.
Hip hop to kultura rap to muzyka
PS.
Hip hop to kultura rap to muzyka
Tuba do VW Tiguana?
Hm no dobra masz rację niech reszta się wypowie. Z tą muzyką fakt wybacz ale godziny pracy mnie męczą już. Peiying ładnie wygląda fakt. Kolega ma i gra u niego w golfie ale jak będzie w samochodzie moim? To jestem ciekaw.
-
- Mały gagatek
Tuba do VW Tiguana?
Jeśli chodzi o Twoje radio ( patrząc po fotkach ) będziesz musiał zastosować kostkę mini iso ----> rca http://allegro.pl/zlacze-aux-mini-iso-b ... 04990.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tuba do VW Tiguana?
Wiesz co ja mam takie samo dokładnie radio jak ktoś tutaj na allegro ma aukcję z montażem CB. Tam na foto jest takie samo jak ja mam właśnie. http://allegro.pl/vw-passat-tiguan-toua ... 46051.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Mały gagatek
Tuba do VW Tiguana?
A no to si. Cieszy mnie to. Zastanawiam się jeszcze jak zrobić navi w j. Polskim bo dostałem w ENG w salonie Volkswagena.