[Mk5 .:R32 Turbo] 7xxKM/8xxNm - złosiowy potwoRek
Moderator: G0 Karcio
[Mk5 .:R32 Turbo] 608KM/690Nm - złosiowy potwoRek
Skończ proszę wycieczki pod moim adresem. Chcesz porozmawiać o samochodach - bardzo proszę. EOT.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Popieram. Dla mnie naciag to jakaś pomyłka. Ani to wygląda ani technicznie poprawne...zlos pisze:Naciąg jest dla tych, co się masturbują dociąganiem śrub co 2 km, dystansami ciętymi na metry i lubią slalom między kamyczkami mniejszymi od tych, które wysikuję bez stęknięcia co dzień rano Ja składam auto technicznie idealne, w moim świecie jedyny naciąg jest rozlewany w półlitrówkach.
Felgi ładne. Nie powiem, że urwały mi du.p.. ale są fajne. Coś świeższego niż wszędzie.
jhosef pisze:Popieram. Dla mnie naciag to jakaś pomyłka. Ani to wygląda ani technicznie poprawne...
Nawet nie chodzi o techniczną poprawność, ale o podstawowe bezpieczeństwo.
Do naciągu używa się opon o miękkim barku, bo inne po prostu nie dają się naciągnąć. Nie widziałem naciągniętych opon ze wzmocnieniem barku takich jak AT lub MT.
W trakcie jazdy nawet niewielkie kamyczki mogą ten bark rozerwać, co kończy się eksplozją opony. Tak, eksplozją, bo rozerwanie barku nigdy nie ma 1mm, tylko od razu kilka centymetrów.
A potem diabeł rozdaje karty i auto szuka miejsca, gdzie najlepiej przywalić...
Nie wyobrażam sobie włożenie czegoś takiego do auta i wycieczkę po polskich drogach, przecież to proszenie się o nieszczęście. Nie tylko własne ale również innych uczestników ruchu.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Dokładniezlos pisze:Nie wyobrażam sobie włożenie czegoś takiego do auta i wycieczkę po polskich drogach, przecież to proszenie się o nieszczęście. Nie tylko własne ale również innych uczestników ruchu.
Stary,nie wal takich tekstów, jak nie znasz Gościa (może znasz wizualnie),bo w dużej mierze dzięki Niemu,sporo wiary nie wywaliło kasy w błoto,a On się sporo "wykosztował",sprawdzał co jest dobre,a co nie i informował na bieżąco na forum.A że "coś" Mu się wydawało na początku bono,a póżniej nie banglało,to rzetelnie opisywał to na forum.Ja w odróżnieniu od Ciebie "trochę" znam Złosia i mogę Cię zapewnić,że On się nie emanuje na super-kogoś.To jest po prostu spoko facet,który ma "parę" groszy więcej niż przeciętny śmiertelnik i zadaje się z "normalnymi" poślednimi osobami.Jeżeli Ty jesteś z wyższej "półki" to sory,ale Złoś od takich osób stroni,bo ma z nimi do czynienia na co dzień.Nie rozpisuję się tu jako Jego koleżka,tylko jako w "miarę normalny" facet w sile wieku,który "trochę" poznał ZłosiaGTI2007 pisze: poprostu czasami uważasz ,że jesteś ZLOS superktos:)
Zamiast się kłócić w piaskownicy to lepiej z niej wyjść, kupić 0,5l czy 5,0l i rozmowa na pewno będzie wyglądała inaczej O gustach się nie dyskutuje. Wracając do tematu felgi Złosia są oryginalne, nieoklepane i to mi się podoba Jednak skłamałbym gdybym powiedział, że BBS'y są brzydkie. Każdy kupuje to co mu się podoba i na co go stać. Więc Panowie i Panie -
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
mnie sie bbs podoba choć nie wszystkie ale na swoje auto nie założe
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
- DamianCU
- Gadatliwa bestia
Dla mnie wspaniały projekt, okupiony ciężką pracą i kasa który godnie reprezentuje polską scenę VAG.
Gratki za potwoRka!
Gratki za potwoRka!
Każdy jest Kimś [VW]
Pozdrawiam DamianCU
GTI: viewtopic.php?f=88&t=346397" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam DamianCU
GTI: viewtopic.php?f=88&t=346397" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaczyna sie dyskusja w stylu: co jest lepsze, benzyna czy diesel, w której pada trylion postów a na końcu wszyscy obrzucają się błotem i trzeba zamknąć temat.
Najbardziej dopracowane i dofinansowane R32 w Pl a z ocenà felg poczekajcie aż będà na aucie pozdro dla właściciela i czekamy wiesz gdzie
Sent from my iPhone using Tapatalk
dokładnie nie ma co robić tutaj OT kto sobie zakłada BBS'y a kto inne felgi . To jest temat o potworku i tego trzeba się trzymać.
A przede wszystkim nie ma co obrażać Złosia jak go się nie zna.
A przede wszystkim nie ma co obrażać Złosia jak go się nie zna.
We love haters
Ostatnio zmieniony ndz sie 04, 2013 19:26 przez karpi78, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
Re: [Mk5 .:R32 Turbo] 608KM/690Nm - złosiowy potwoRek
haters tookarpi78 pisze:We love heaters
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
Sarkazm TEAM Member
spoko, z tym naciągiem itp chodziło mi o to, że przy 1/3 felgi które pokazałeś na 1 fotce (czyli sam hmm front?:P) ciężko zrobić naciąg i ciężko z trakcją, bo pewnie ten element ma z 2-3 cale:p
poza tym spoko, wiadomo, że przy takim koniomomencie trudno mówić o naciągu i spokojnej jeździe
a sam naciąg, sprawa gustu, jak większość
wracając - dalej plan na sprzedaż, czy już coś do podniesienia mocy dalej motasz?
poza tym spoko, wiadomo, że przy takim koniomomencie trudno mówić o naciągu i spokojnej jeździe
a sam naciąg, sprawa gustu, jak większość
wracając - dalej plan na sprzedaż, czy już coś do podniesienia mocy dalej motasz?