***Kupujemy używany samochód - informacje pytania, porady***
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
***Kupujemy samochód - informacje, pytania, porady***
To 2.8 spali mi chyba podobnie .będzie dobrze jak zmieszczę się w 15l w mieście przy normalnej jezdzie, bo przy ostrzejszej to już 20 Dzięki za pomoc.
ARONS
Ile oleju tam do ciebie wchodzi do silnika ?
ARONS
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Nie pamiętam teraz dokładnie, 4l albo lekko ponad 4l.
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No i udało mi się sfilmować przyspieszenie SDI. Jakość marna, bo kręcone kalkulatorem, ale coś tam widaćherbu pisze:W poniedziałek postaram się nakręcić filmik z jazdy i będziecie mogli sami ocenić, czy to nie jedzie, czy też jako tako się toczy
Pierwszy filmik - przyspieszenie przy normalnej jeździe - zmiana biegu przy około 2500 obr.
[youtube][/youtube]
Drugi - kręciłem do około 4000 obr. Efekt, jakby lepszy
[youtube][/youtube]
I trzeci filmik - Vmax. Dla znudzonych w 3:15 to następuje
[youtube][/youtube]
Jak dla mnie klekot daje radę. Ale oceńcie sami. Miłego oglądania.
herbu, ile waży Fabia?
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
- herbu
- Kontakt:
Re: ***Kupujemy samochód - informacje, pytania, porady***
1160 kgmarkk pisze:herbu, ile waży Fabia?
Bajka , ciekaw jestem czym rożni sie mój silnik od twojego , że mam aż o 4 km więcej
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
- herbu
- Kontakt:
Coś pewnie elektronika jest dłubnięta, żeby Fabia i Polo za szybkie nie byłymarkk pisze:Bajka , ciekaw jestem czym rożni sie mój silnik od twojego , że mam aż o 4 km więcej
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Auto: Audi a4 b8
- Kontakt:
patrząc na 2 filmik ta fabia kuźwa naprawdę zapiernicza hehe :]
Czasem mozna sie zdziwic ze fabia lub polo w sdi moze objechac ;Dszakulvip pisze:patrząc na 2 filmik ta fabia kuźwa naprawdę zapiernicza hehe :]
nie którzy tego nie zrozumiejąXandar pisze:Czasem mozna sie zdziwic ze fabia lub polo w sdi moze objechac ;Dszakulvip pisze:patrząc na 2 filmik ta fabia kuźwa naprawdę zapiernicza hehe :]
Panowie,czy klimatronik jest jakoś bardziej awaryjny od zwykłego manualnego sterowania klimatyzacją?
66 KW ALH 1/2 MFA
hary71 pisze:Panowie,czy klimatronik jest jakoś bardziej awaryjny od zwykłego manualnego sterowania klimatyzacją?
Nie ja mam już 2 klimatronika i działa bez zarzutu słyszałem tylko że koledze na forum siłownik klapek się zaciął ale dokładnie nie wiem jak z tym tematem. Jakoś nikt na to nie narzeka
- herbu
- Kontakt:
Teoretycznie jest bardziej awaryjny, gdyż jest w nim więcej elementów, jest bardziej skomplikowany, więcej elektroniki. W praktyce jednak, rzadko się psuje.hary71 pisze:Panowie,czy klimatronik jest jakoś bardziej awaryjny od zwykłego manualnego sterowania klimatyzacją?