Cześć.
Mam problem, pomożecie?
Otóż, muszę wymienić czujnik cieczy chłodzącej (to co pokazuję temp. na zegarach) i czujnik prędkości koła/impulsator. Przy pierwszym, wskazówka się nie wychyla, choć czasami wskaże temp. np. gdy się odpali auto, po tankowaniu, albo gdy włączy się światła - lecz po chwili znowu opada. Natomiast drugi nie pokazuję prędkości (obrotomierz ok), czasami również coś wskaże, potem opada i tak w kółko.
Golf 4, 1.4 AKQ, 98r.
Nie wiem jakie części zamówić, czy ktoś może mi pomóc?
Czujnik temp. cieczy i czujnik prędkości koła.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
zacznij od wymiany impulsatora na skrzyni biegów
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Potrzebuję nr. części i jakiś namiar na tani sklep internetowy, bo u nas na wsi, to ceny z kosmosu.
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Czujnik temp. cieczy i czujnik prędkości koła.
http://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1" onclick="window.open(this.href);return false;Bledwo pisze:Potrzebuję nr. części