Gniazdko 12V golf IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Gniazdko 12V golf IV
Omek, masz varianta - zerknij czy czasem po otwarciu lewego schowka w bagażniku - nie zobaczysz przewodu z wtyczką zasilania identycznego jak przy gnieździe zapalniczki
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Gniazdko 12V golf IV
To i ja podepnę się pod temat
Mam Varianta 2002 modelowo 2003 nie mam lampek w bagażniku, powiedzcie mi który bok rozkręcić aby znaleźć kabel szanse wiadomo pół na pół
Mam Varianta 2002 modelowo 2003 nie mam lampek w bagażniku, powiedzcie mi który bok rozkręcić aby znaleźć kabel szanse wiadomo pół na pół
Gniazdko 12V golf IV
masz lampkę na podsufitce w przedziale bagażnika - tam się dopnijjurrob pisze:Mam Varianta 2002 modelowo 2003 nie mam lampek w bagażniku, powiedzcie mi który bok rozkręcić aby znaleźć kabel szanse wiadomo pół na pół
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Gniazdko 12V golf IV
Ja też mam Varianta z 2003 i nie mam lampek na bokach bagażnika, ale za lewym schowkiem mam instalacje z wtyczką pod gniazdo zapalniczki więc też sprawdz u siebie.
Zawsze można pojechać SZYBKO.
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
Gniazdko 12V golf IV
znalazłem po lewej stronie jeden kabel zakończony białą wtyczką więc ten do zapalniczki i drugi z czarną dość płaską i szeroką - wie ktoś do czego ona jest??
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Gniazdko 12V golf IV
Ten czarny jest do dodatkowej lampki którą można założyć samemu. Zastanawiam się tylko czy ten kabel też jest podpięty po klapy bagażnika i czy zaświeca się przy otwarciu klapy czy przy otwarciu drzwi jak się wsiada do auta?
Gniazdko 12V golf IV
zaswieca sie jedynie po otwarciu klapypiotrb79 pisze:Zastanawiam się tylko czy ten kabel też jest podpięty po klapy bagażnika i czy zaświeca się przy otwarciu klapy czy przy otwarciu drzwi jak się wsiada do auta?
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Gniazdko 12V golf IV
Czyli jak nie zaświeca mi się żarówka w podsufitce bo gdzieś jest problem to ta też się nie zaświeci, dobrze rozumiem?
Gniazdko 12V golf IV
Cześć.Znalazłem tą wtyczkę u siebie w samochodzie ale nie mogę nigdzie dostać takiego gniazdka z tą wtyczką,a nie mam w pobliżu ASO. Na allegro znalazłem bez wtyczek. Nie wiecie gdzie mogę ją dostać?
Gniazdko 12V golf IV
wstaw zdjecie tej wtyczki
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe