MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
Byłem na przymiarce i powiem szczerze, że na tym pakiecie, przy tym kolorze będzie dzida w ujjjj. Mocno kibicuję i wiem, że przy uporze Pawła wyjdzie z tego gruby gruuubasss
- Jeżu
- VW Baron
- Auto: VW Golf mk1 cabrio 91
- Silnik: 2H
wywal napisy z klapy GOLF i TDI dokładeczke ty mógł byś zamontować już masz w kolorze chyba
Był vw golf Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
- checin
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV
- Silnik: ALH
Maniek_a4 dobrze gada widać że będzie grubo
Kupie:
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
Re: Odp: MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
Tył jest taki sam jak w 25th?
Przód dobra alternatywa dla 25th
Pomysł na koło już masz?
Przód dobra alternatywa dla 25th
Pomysł na koło już masz?
-
- Gadatliwa bestia
Re: MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
jeszcze bardziej mnie to motywuje do działaniaManiek_a4 pisze:Mocno kibicuję i wiem, że przy uporze Pawła wyjdzie z tego gruby gruuubasss
to na pewnoJeżu pisze:wywal napisy z klapy GOLF i TDI
coś tam po głowie chodzi, ale jeszcze się nie zdecydowałembartas20 pisze:Pomysł na koło już masz?
no środek już trochę się zmienił, ale są jeszcze planyPawel_767 pisze:A środka zazdroszczę
Oj tylko ta poducha pasażera coś mocno wystaje...
I złomu na pedały brakuje.
I złomu na pedały brakuje.
Zmianki na plus oczywiście
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
nie jesteś pierwszy, który to zauważył, więc prawdopodobnie kiedyś sobie strzeliła, może da rade to jakoś ładnie naciągnąć? Jakieś sugestie ?peppa_814 pisze:Oj tylko ta poducha pasażera coś mocno wystaje...
no brakuje, brakuje jak i włącznika świateł z polo 6R i gałki zmiany biegów r-line, ale wszystko w swoim czasiepeppa_814 pisze:I złomu na pedały brakuje.
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Gładka decha z Bory?afej pisze:nie jesteś pierwszy, który to zauważył, więc prawdopodobnie kiedyś sobie strzeliła, może da rade to jakoś ładnie naciągnąć? Jakieś sugestie ?
Re: MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
aż tak to niehayperekpo pisze:Gładka decha z Bory?afej pisze:nie jesteś pierwszy, który to zauważył, więc prawdopodobnie kiedyś sobie strzeliła, może da rade to jakoś ładnie naciągnąć? Jakieś sugestie ?
doszły elementy w kolorze, brakować mi będzie listew na tył i jednej zaślepki zamka, jakby ktoś miał w LW5Z i się chciał pozbyć to pisać
Tej afej a Ty wyrobisz się z autkiem do 2014 a może do 2015 hmmm
Bo tak zbierasz i zbierasz i zbierasz te graty (cały sezon 2013 jak nie 2012) a finału brak
Wiadomo sezon za nami ale na wiosnę konkrety proszę
Z tyłu ma być zderzak USa a z przodu listwa ze wnęką na rejke
Bo tak zbierasz i zbierasz i zbierasz te graty (cały sezon 2013 jak nie 2012) a finału brak
Wiadomo sezon za nami ale na wiosnę konkrety proszę
Z tyłu ma być zderzak USa a z przodu listwa ze wnęką na rejke
wodzisun, raczej na kolejny sezon powinienem się wyrobić. Fakt, zbieram i zbieram, ale sam wiesz, że niektóre części są bardzo ciężko dostępne, np pakiet dokładek i progów kompletowałem około rok czasu, a też nie chciałem montować od razu co mi w ręce wpadło, po prostu wolę jednym uderzeniem zmienić dość mocno wizerunek golfa Nie chcę również iść na łatwiznę w stylu "skoro nie ma na rynku oryginału, bądź jest za drogi to kupię podróbkę i gra", mam ustalony schemat i staram się tego trzymać. Mogę jedynie zdradzić, że jest już bliżej niż dalej Koło już jest, przez zimę muszę ogarnąć gwint, opony i dystanse. Co do listwy przód, to raczej na gładko pójdzie, chyba, że znajdę zderzak na przód usa