Od jakiego auta podejdzie kierownica do golfa IV?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Cześć, witam
Jestem nowy na forum, i z zaciekawieniem przeglądam wasze tematy. Przerabiam Skodę Octavię Mk1 , i szukam do niej kierownicy. Z czego podjedzie? Czy mocowanie jest takie samo jak w waszych Golfach? Bo podoba mi się ta z MK6, ale nie wiem, gdzie ją mogę dostać
Możecie dać jakieś propozycje?
Dziękuję, i pozdrawiam. Mam nadzieję ,że nie ma problemu,że nie mając VW piszę na waszym forum Ale co VAG to VAG
Jestem nowy na forum, i z zaciekawieniem przeglądam wasze tematy. Przerabiam Skodę Octavię Mk1 , i szukam do niej kierownicy. Z czego podjedzie? Czy mocowanie jest takie samo jak w waszych Golfach? Bo podoba mi się ta z MK6, ale nie wiem, gdzie ją mogę dostać
Możecie dać jakieś propozycje?
Dziękuję, i pozdrawiam. Mam nadzieję ,że nie ma problemu,że nie mając VW piszę na waszym forum Ale co VAG to VAG
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Skoro z MK6 pasuje do MK4 to samo założenie do OI też powinno nie być problemem Pozostaje kwestia przerobienia kostek poduszki bo te z tego co wiem na pewno są inne i nie pasują.
Na allegro jest pełno ofert kierownic do MK6, od zwykłych po te od GTI
Na allegro jest pełno ofert kierownic do MK6, od zwykłych po te od GTI
No tak, ale czy pasuje bez przerabiania? Kostki to raczej nie problem do przerobienia, ale samo mocowanie kierownicy do kolumny, czy jest takie samo? A jak jest z siedzeniami? Wszystkie od golfa/leona/toledo/a3 pasuję do O1?
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Sama kierownica pasuje
Fotele tak samo, z tych co wymieniłeś wszystkie pasują (oczywiście z tej samej generacji czyli mk4, leon I, toledo 1M, a3 8L, OI)
Fotele tak samo, z tych co wymieniłeś wszystkie pasują (oczywiście z tej samej generacji czyli mk4, leon I, toledo 1M, a3 8L, OI)
- sprinter33
- Mały gagatek
Re: Od jakiego auta podejdzie kierownica do golfa IV?
witam ja mam u siebie od mk V przerobioną w firmie carsdrem
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
odgrzeje temat, mam do kupienia taka kiere za grosze... od leona-altea 2009 + wejdzie czy nie ?
Re: od jakiego auta podejdzie kierownica do golfa iv
Ty zawsze mądrzejszy jesteś wkurzasz mnie koles.. każdy twoj post sklada sie z krytyki i poniżenia. Kiera jak koledzy pisali fajna jest z mk6 zreszta wszystkie odp juz chyba padlyYaro1981 pisze:było było było widać że szukanie boli jak byś trochę pomyślał sam byś sobie na to pytanie odpowiedział i nie zakładał kolejnego takiego tematu
Było:
MK2 KR (139)
MK3 1Z (121)
M4 AHF (167)
MK2 KR (139)
MK3 1Z (121)
M4 AHF (167)
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
A kierownica z polo 9n podejdzie do mk4? taka: http://allegro.pl/kierownica-vw-polo-iv ... 61758.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie rób tego Golfowi, przecież ona jest paskudna.Pawelek19 pisze:A kierownica z polo 9n podejdzie do mk4? taka: http://allegro.pl/kierownica-vw-polo-iv ... 61758.html" onclick="window.open(this.href);return false;
No mi się akurat podoba, jeszcze obszyta skórą..Jarek_NS pisze:Nie rób tego Golfowi, przecież ona jest paskudna.Pawelek19 pisze:A kierownica z polo 9n podejdzie do mk4? taka: http://allegro.pl/kierownica-vw-polo-iv ... 61758.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jak wyżej...
kupie xenon
sprzedam bre na maske MK4 założoną 1 raz
mój BLACK GENERATION http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533148
sprzedam bre na maske MK4 założoną 1 raz
mój BLACK GENERATION http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533148
dokładnie hehe nie zakładaj od polo
Wróćmy do tej kiery od Golfa VI bo bardzo mi się podoba jak wygląda spasowanie i przemiana takiej kiery? czy poducha zadziała tak jak powinna przy ewentualnej potrzebie?
Wróćmy do tej kiery od Golfa VI bo bardzo mi się podoba jak wygląda spasowanie i przemiana takiej kiery? czy poducha zadziała tak jak powinna przy ewentualnej potrzebie?
Byłe mk4 i BMW- viewtopic.php?f=89&t=382399" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;