Led w lampkach bocznych
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Led w lampkach bocznych
Próbował ktoś włożyć ledowe żarówki w lamki boczne w drzwiach? Jakie są tam żarówki? Żeby się tam dostać trzeba sciągać boczek czy da się wyciągnąc tą lampkę?
Led w lampkach bocznych
Cześć.
Lampki boczne wyciągniesz bez problemu wystarczy lekko je podważyć na bokach jakimś śrubowkrętem najlepiej z szeroką płetwą. Co do żarówek to możesz zastosować diody bez problemu albo jako rurkowe albo tradycyjne - zależy od rodzaj jakiego typu lampki masz u Siebie akurat zamontowane bo są dwa rodzaje.
Ps. Zerknij u mnie w temacie.
Lampki boczne wyciągniesz bez problemu wystarczy lekko je podważyć na bokach jakimś śrubowkrętem najlepiej z szeroką płetwą. Co do żarówek to możesz zastosować diody bez problemu albo jako rurkowe albo tradycyjne - zależy od rodzaj jakiego typu lampki masz u Siebie akurat zamontowane bo są dwa rodzaje.
Ps. Zerknij u mnie w temacie.
Led w lampkach bocznych
kup sobie moduły od kolegi tommik. Światło dużo jaśniejsze, lepiej oświetla teren po otwarciu drzwi itp. Pasuje idealnie, wyjmujesz starą żarówkę, a wkładasz moduł i po sprawie;) Zobacz, tam w tematach do tych gotowych modułów dodałem zdjęcia, które znajdziesz tutaj(zielona bora): viewtopic.php?f=32&t=437315&start=42