VW Scirocco mk2 GT II by VWawra
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
VW Scirocco mk2 GT II by VWawra nowy nabytek :D
wskaznik paliwa ogarniety no i niespodziewanie sprzedalem Moje RH wczoraj odrazu kupilem inne kola z tym ze zalozylem tylko 3 bo na 4 nie mam opony niebawem fotki
PS. potrzebuje 195/40/16 jedna sztuke toyo pisac na pw jakby co
PS. potrzebuje 195/40/16 jedna sztuke toyo pisac na pw jakby co
- Rafrciopmi
- Nowicjusz
- Auto: Volkswagen Golf
Na żywo robi mega wrażenie
-Po co Bóg dał nam nogi?
-Po to żeby dojść tam gdzie nie możemy dojechać na glebie
-Po to żeby dojść tam gdzie nie możemy dojechać na glebie
dzieki tez twierdze ze auto na zywo wyglada o niebo lepiej niz na fotach
narazie mam takie foto na nowym kole bo na 3 alusach jezdze ;P
Powertech 16":
przod: 7,5j opony 195/40/16
tyl: 9j opony 215/40/16
po zdjeciu widac ze bedzie trzeba ten KIT sprzedac i gwint zakupic bo sie zrobilo duuuzo miejsca :D to lubie
PS. Poszukuje jednej opony toyo 195/40/16
narazie mam takie foto na nowym kole bo na 3 alusach jezdze ;P
Powertech 16":
przod: 7,5j opony 195/40/16
tyl: 9j opony 215/40/16
po zdjeciu widac ze bedzie trzeba ten KIT sprzedac i gwint zakupic bo sie zrobilo duuuzo miejsca :D to lubie
PS. Poszukuje jednej opony toyo 195/40/16
opony na przod zamowione 195/45/16 na 40 profil bede szukal zima:) a od grudnia sroczka idzie do garage i beda male mody
- miko85
- ONLY VW 3 GTI
- Auto: VW GOLF IV
- Silnik: AQN
wszystko ładnie pięknie ale zrób coś z tymi lami w nadkolach bo spora przerwa jest
było MEIN STORY OD ABU DO VW III GTI
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=459758
JEST AUDI A6 QUATTRO
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=589929
KTO BIEDNEMU ZABRONI ŻYĆ BOGATO
opony sa 195/40/16 jednak padlo na 40-stki
miko85 poki co jest kit zalozony ale bede polowal na gwint
miko85 poki co jest kit zalozony ale bede polowal na gwint
dzisiaj zabralem sie za drzwi jedne i drugie gdyz pokazal sie intruz pod listwami dobrze wam znany:
oczyscilem to szczotka druciana na boszce, pozniej szlif papierem na sucho by pozbyc sie rdzy. Na to poszedl podklad epoksydowy na pedzel w celu izolacji od starego lakieru i lepszemu zabezpieczeniu przed tym rudym kutafonem. Na to szpachel zywiczny zielony. Po przeszlifowaniu go dalem zolty:
przy okazji poskrecalem do kupy przednia część ospojlerowania bo troche lipnie bylo.
NIEDLUGO CIAG DALSZY PRAC NAD SROKA...
ostatnia mala sesja w tym sezonie mojego cukierka :
oczyscilem to szczotka druciana na boszce, pozniej szlif papierem na sucho by pozbyc sie rdzy. Na to poszedl podklad epoksydowy na pedzel w celu izolacji od starego lakieru i lepszemu zabezpieczeniu przed tym rudym kutafonem. Na to szpachel zywiczny zielony. Po przeszlifowaniu go dalem zolty:
przy okazji poskrecalem do kupy przednia część ospojlerowania bo troche lipnie bylo.
NIEDLUGO CIAG DALSZY PRAC NAD SROKA...
ostatnia mala sesja w tym sezonie mojego cukierka :
dzisiaj ciag dalszy prac szpachel gotowy pod podklad i zajalem sie przednim zderzakiem ktory dzisiaj udalo mi sie skonczyc rowniez ;D
Jutro maskowanie i podklad
Jutro maskowanie i podklad
- miko85
- ONLY VW 3 GTI
powiedz mi jakich szpachli użyłeś i najlepiej firmy bo ja u siebie robiłem najpierw ta z włóknami a później zwykłą
JEST AUDI A6 QUATTRO
zgadza sie najpierw z wloknami zywicznymi zielony szpachel pozniej po wyszlifowaniu go dajesz zolty.
Dzis prace ruszyly ponownie maskowanie pod podklad
No i w podkladzie i rozkleilem go odrazu:
Przy okazji wolnego czasu spolerowalem kierownice do sroczki, srubki od kiery poszly na zółto(niebawem foto jak to jest zalozone wszytko):
i odkopalem stara galke zmiany biegów aluminiowa. Na pierwszym zdjeciu po przejechaniu papierem 280,320,400 na wode:
pozniej 600,800,1000,1200,1500,2000,2500,3000 papierem na wode i ostre grzanie polerka oto efekt:
Ogolnie chcialem ja do sroki ladowac ale po zalozeniu mysle ze nie bardzo pasuje...
Czekam na opinie
Dzis prace ruszyly ponownie maskowanie pod podklad
No i w podkladzie i rozkleilem go odrazu:
Przy okazji wolnego czasu spolerowalem kierownice do sroczki, srubki od kiery poszly na zółto(niebawem foto jak to jest zalozone wszytko):
i odkopalem stara galke zmiany biegów aluminiowa. Na pierwszym zdjeciu po przejechaniu papierem 280,320,400 na wode:
pozniej 600,800,1000,1200,1500,2000,2500,3000 papierem na wode i ostre grzanie polerka oto efekt:
Ogolnie chcialem ja do sroki ladowac ale po zalozeniu mysle ze nie bardzo pasuje...
Czekam na opinie
a wiec sroczka pomalowana wczoraj. Foto z maskowania pod lakier:
Dzis ja rozkleilem i wyjechalem na dwór. Jak pomaluje astre to wjezdzam na polerke calego auta. Wtedy wrzuce foto jak to gra
A tu foto mojego steru po malym liftingu polerka ramion, nowe srubki pomalowane na żółto plus malowanie materialu (Sory za jakosc zdjecia)
Dzis ja rozkleilem i wyjechalem na dwór. Jak pomaluje astre to wjezdzam na polerke calego auta. Wtedy wrzuce foto jak to gra
A tu foto mojego steru po malym liftingu polerka ramion, nowe srubki pomalowane na żółto plus malowanie materialu (Sory za jakosc zdjecia)
coś mi te śrubki... niby pasują ale jednak nie pasują czarne chyba lepiej by siadły ale rozumiem ze żółty jest nawiązaniem do emblematów na słupkach, ważne ze tobie się podoba. Sroka sama w sobie bardzo fajna, w ciekawym kolorze
- miko85
- ONLY VW 3 GTI
VWawra
dawaj mi ta kiere jak tam postępy nad sroczka dzieje sie coś czy zapadłą w sen zimowy ?
dawaj mi ta kiere jak tam postępy nad sroczka dzieje sie coś czy zapadłą w sen zimowy ?
JEST AUDI A6 QUATTRO