Gałka zmiany biegów A 3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Omek
- Użytkownik
- Auto: VW Golf IV Variant
- Silnik: ASV
Gałka zmiany biegów A 3
Witam !
Czy gałka zmiany biegów z mieszkiem z Audi 3, pasuje do golfa 4 ? chodzi o średnice mocowania i mieszek.
Czy gałka zmiany biegów z mieszkiem z Audi 3, pasuje do golfa 4 ? chodzi o średnice mocowania i mieszek.
Gałka zmiany biegów A 3
tak, audi a3 ma w obwodzie ramki, skore krotsza, trzeba jak u mnie duzo kremu i po mm wchodzi na miejsce
Re: Gałka zmiany biegów A 3
Do diesla i mocnych benzyn pasuje be problemu, przy 1,4 i 1,6 PB trzpień jest cieńszy i trzeba nałożyć na niego koszulkę termokurczliwą lub obkleić taśmą .Omek pisze:A na trzpień pasuje ?
Gałka zmiany biegów A 3
Witam,
Odgrzewam temat Czy taka gałka z A3 S-line będzie pasować również do Golfa 4 Cabrio?
Odgrzewam temat Czy taka gałka z A3 S-line będzie pasować również do Golfa 4 Cabrio?
Gałka zmiany biegów A 3
W Golfie IV Cabrio gałka jest taka sama jak w Golfie IV np Hatchback. Wiadomo ze Golf IV Cabrio to taki mix Golfa III i IV, dlatego bardziej mnie interesuje czy mieszek w Golfie IV Cabrio jest taki sam jak w Golfie IV np Hatchback, bo jeśli tak, to powyższa gałka z A3 powinna pasować.
Gałka zmiany biegów A 3
mam pytanie, kupilem taki zamiennik z audi a3 s line http://allegro.pl/nowa-galka-zmiany-bie ... 63857.html" onclick="window.open(this.href);return false; lecz nie chce mi "wejsc" do konca na trzpien... za bardzo wystaje i nie chce wejsc na tą klamre gdzie trzeba zcisnac opaska. To winna zamiennika czy jak kupie ori z getem to bedzie pasowac i wejdzie do konca jak ori?