Witam,.mam problem z wentylatorem, jak jest ustawiony na pozycję 1 to czym wyższe obroty silnika tym mocniej chodzi wentylator... A jak dan na poz 0 to i tak coś tam wieje cieplym lub zimnym...
Co to może być?
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Wentylator, problem...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Wentylator, problem...
Kolego czy chodzi Ci o wentylator od centralnego ? Jeżeli tak To jest norma ale w Moim Mondeo MK2 bo w drugim Moim samochodzie czyli Golf IV wentylator w pozycji 0 nie wypuszcza Mi żadnego powietrza . Z tego co czytałem i słyszałem że to nic złego po prostu drogi przepływu od nagrzewnicy są delikatnie otwarte które mają zapobiegać parowaniu szyb . Nie wiem mogę się mylić ale sądzę że to o to chodzi . Pozdrawiam .
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Wentylator, problem...
Sprawdz ladowanie...i czy podczas przegazowania napiecie nie skacze do jakich chorendalnych wartosci...mi to wyglada na uwalony regulator napiecia.
- przemek1259
- Ma gadane
Re: Wentylator, problem...
A jak mam sprawdzić to napięcie? Gdzie się podpiąć?Mavrick pisze:Sprawdz ladowanie...i czy podczas przegazowania napiecie nie skacze do jakich chorendalnych wartosci...mi to wyglada na uwalony regulator napiecia.
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Wentylator, problem...
Na aku.przemek1259 pisze:A jak mam sprawdzić to napięcie? Gdzie się podpiąć?